Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogy hívják azt a fogyasztó...

Hogy hívják azt a fogyasztó eljárást, amit a következő kép csinálnak? :

Figyelt kérdés
akupunktúrás tűt szúrnak az emberbe, majd kis csipesz alakú valamit tesznek rá és áramosságot vezetnek a tűkbe és ez által fogy az ember. Válaszokat előre öszönöm
2011. máj. 20. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
NE MAGÁZZ te... :D
2011. máj. 20. 21:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Van elég kuruzslónk így is! Válassz valami tisztességes szakmát inkább!
2011. máj. 20. 21:19
 13/15 A kérdező kommentje:
ja és ha így keresek rá, hogy parasztvakítás, akkor valószínűleg nem ezt találom meg...
2011. máj. 20. 21:19
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Úgy tudom, hogy az árammal stimulálják és szétbontják a zsírsejteket. Hasonló az ultrahangos zsírbontáshoz. Hatásos, mert úgy szétroncsolja a zsírsejteket, hogy azok nem tudnak regenerálódni és szépen kiürülnek.

De én azért nem választanám ezt a hivatásomnak, mert egyrészt ilyen foglalkozás nincs, ezt a kezelést szépségszalonokban végzik, és ahogy a divat, a fogyókúrás módszerek is változnak és mire oda jutnál, hogy ezt csináld, már rég más lenne a fogyidivat.

Egy kozmetikus végzettséggel szerintem többre vinnéd:)

De sok szerencsét, bármit is csinálsz majd!

2011. jún. 7. 15:17
 15/15 anonim válasza:

Utolsó vagyok!

[link]

Elektrolipolízis --> ez a neve

[link]

2011. jún. 7. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!