Drainaslim szerintetek?
Több, mint egy hónap elmúltával, most hétfőn, 16-án reggel hozta a postás a Drainaslim vételárát ill. közel két ezer forinttal kevesebbet. Szerintem ez nem fogyasztó szirup, mert az égvilágon semmi hatása sem volt, pedig én még rá is "dolgoztam" diétával,mozgással.Azt még hozzátenném, hogy nem simán kaptam vissza a pénzt.Több heti levelezés, a megfelelő helyeken való bejelentésekre való hivatkozás eredményeképpen érkezett meg a pénz.
Gondolom nem lenne jó nekik egy fogyasztóvédelmi bejelentés, meg hasonlók. A másik, hogy amikor ők már hirdették ezt a szert, akkor a cégjegyzékben még nem szerepeltek, mert április 12, vagy 13-án jelent meg a közzététel. Nem valami bizalomgerjesztő, hogy tulajdonképpen elérhetetlenek Magyarországon. Egy ügyintéző levelezget - gondolom mindenkivel egy sima gmail e-mail címről, nem pedig egy hivatalos, céges címről. Én mindenesetre nem ajánlom senkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!