3hónapos a babám, ezért nem tudok annyit eljárni mozogni.
nem szoptatok sajnos, így a fogyókúrával nincs gond!
Ne hidd el a 9 kg-ot!
Én 3x végigcsináltam és SEMMI!
Hagyd ki a vacsorát, vagy ebédre csak levest egyél, és vacsorára fehérjét (virsli, rántotta, túró, joghurt, stb), amikor a pici alszik, akkor otthon tornázz DVD-re!
Nekem a szülés után ez a kombináció bevált! :)
Szerencsére a férjem is segített, ha épp tornázni akartam, addig ő babázott, sétálni mentek, vagy otthon lefoglalta.
Egy háromnegyed óra naponta elég a formáláshoz, a kevesebb evés meg nem kerül időbe.
Nyárra jobb alakod lehet, mint a terhesség előtt!
10.22-es vagyok.
A legfontosabbat felejtettem el, természetesen. :S
A diétát semmi esetre nem javaslom, ha ilyen pici babád van.
A szülés után a hormonháztartásod nem állt helyre, durva diétával úgy tönkrevághatod egy életre, mint a sz..t!
Ezen kívül az ilyen kevés kalóriabevitel mellett sokan elég ingerlékenyek lesznek, fáradékonyak, amit te most nem engedhetsz meg magadnak.
A babádnak egy energikus, nyugodt anyura van szüksége, nem egy bombázóra. :)
Lassan de biztosan!
Aztán majd a jövő nyári bikiniszezon előtt ráérsz ilyen "ostoba diétákkal kísérletezni".
A súlyvesztés fele amúgy is csak víz lenne, ami egy héten belül visszajön. :)
Én ennyit egy hónap alatt adtam le, mindenféle ilyen-olyan nevű diéta nélkül. Annyit csináltam, hogy kenyeret, tésztát, vagy bármi lisztes vagy cukros dolgot csak és kizárólag reggelire ettem, illetve a liszttel még annyi, hogy az ebédhez annyit felhasználtam, hogy ha főzeléket csináltam, akkor a habarásban/rántásban volt, de a lehető legkevesebb, és nem is minden nap ettem főzeléket. Viszont sokszor volt husi zöldséggel, vagy valami tartalmasabb leves, ilyesmik. Vacsorára meg saláta (mármint nem ilyen kis jégsaláta plusz reszelt répa, hanem pl. tojássaláta meg ehhez hasonlók), vagy valami tejtermék (pl. körözött, amihez virslit ettem).
Nekem ez nagyon jól bevált, leadtam 10 kilót, utána annyira nem vettem már szigorúan a dolgokat, de azt megtartottam, hogy este már nem eszem lisztes, cukros dolgokat, de ebédre már azért simán csinálok tésztás fogást is. Miután a 10 kiló lement, és nem vettem olyan szigorúan az étkezést, összesen másfél kiló jött vissza, azóta is kb. így vagyok (na jó, ünnepek után kicsit több), de két éve közel ugyan annyi a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!