Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hol szerezhető be " étvágyűző...

Hol szerezhető be " étvágyűző malacka" amely a hűtő kinyitásakor röfög? Nagyon szeretnék egy ilyet, a régi megnémult, nem javítható.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 10:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bocsi,azt elfelejtettem a linkhez írni,hogy annak aki még nem látott ilyet,de hogy hol kapható azt nem tudom.
2011. ápr. 15. 11:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Poénból akartam rendelni, de már nem forgalmazzák. Esetleg valamilyen kínai helyen lehetne megpróbálni.
2011. ápr. 15. 11:12
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

Ez de f@szság, má nem azért...

Ha enni kell, mert evés idő van, akkor nekem ne röfögjön, mert földhöz vágom, azt szétesik darabjaira.

Napi 5x-i étkezésnek meg kell lennie diéta alatt (is), akkor meg kussoljon a malac xD

Ha ingyen lenne, sem kellene.

2011. ápr. 15. 11:19
 14/21 anonim ***** válasza:
:DD
2011. ápr. 15. 11:20
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

"a negatív humor nem tesz jót a súlyunknak, bocs."

A válasz megírásának időpontja: ma 10:38

Szerintem ültesd be őt a frigóba,lehet,hogy nem röfög,de majd jókat böfög,mikor kinyitod az ajtót.:D

2011. ápr. 15. 11:25
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
lekéne tenni a májast. nem disznóhangot lejátszó eszközre gyüjteni
2011. ápr. 15. 11:28
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
biztos azért romlott el mert túl sokszor volt nyitva a hűtő és nembírta szegény disznó a terhelést
2011. ápr. 15. 11:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Amúgy meg az étvágyat semmilyen malac nem űzi el, csak az evés xD Úgyhogy átb@szás az egész.
2011. ápr. 15. 11:31
 19/21 anonim ***** válasza:

:D de komolyak vagyunk kéremszépen :D

Én pl azért írtam, hogy nekem is kellene ilyen, mert viccesnek találom, poén, nem pedig azért mert dagadt vagyok és ezzel ösztönözném magamat.

Nem lenne bent mindig a hűtőben és ha eljön az evés ideje, akkor ennék is, nem csapnám be azért a hűtőajtót mert röfög a disznó:DDD

(ettől még diétázhat + sportolhat ugyanúgy az ember, gondolom nem ettől várja senki sem a nagy fogyást)

2011. ápr. 15. 11:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
annyira nevetek pár kommenten :D ez a malac meg tök jófej amúgy
2011. ápr. 15. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!