Honnan látom, hogy egy hűtő hátára fektethető-e?
Igaz az, hogy amelyik hűtő hátoldalán a rácsozás csövei függőlegesek, tehát az "U" alakja felfelé majd lefelé néz, azt NEM lehet fektetni, de viszont azt a fajtát, aminek vízszintesen vannak a csövei és az "U" alakok oldalra néznek, azokat meg lehet fektetni?
Haver mondta, hogy a függőlegesen futó csövekben megreked a szállítás által "összezavart" olaj, tehát egyáltalán nincs is értelme egy napot állni hagyni, eleve a fektetéssel kinyírod a hűtőt, ellenben a vízszintesen haladó hűtőcsövekkel szerelteket viszont lehet hátukra fektetve szállítani, mert azokban visszatalál az olaj a kompresszorba...
Igaz ez?
Tehát ha van egy olyan hűtőm ami hátoldalán lett szállítva, akkor annak konyec?
Akkor mindegy a szállítás csak hagyja az ember leülepedni és csak egy nap után bekapcsolni?
Semmiképp nem mehet tönkre a szállítás miatt?
"Semmiképp nem mehet tönkre a szállítás miatt?"
Az olajadnak arra volna szüksége hogy valami belenyomja a vékony csőbe és kinyomja maga előtt a levegőt. A sűrűsége miatt nem fog ilyet csinálni.
Tehát akkor mindegy a szállítás, a lényeg, hogy mindenképp álljon ** időt, azt mindenképp mennie kellene?
Az olaj mindenképp a helyére kerül akkor?
Nem mehetne tönkre a hátára fordítástól a hűtő?
Tulajdonképpen el lett hozva a hűtő a hátoldalán, Alien márkájú három éves hűtő. énis 12 órát hallottam, kivártam, egy kompresszoros, a teteje azóta -31 fokra lehül, az allja meg +15 fokig max! 1-7ig van a skála, vártunk vele 12-őt megint, azt egyesen járattuk, utána megint 12 óra pihenő,majd 3-ason, de mindenképp felül-31 alul meg 14-15 fokot produkál... Szóval valami baja van mindenképpen...
Van tipped?
Alien
Modell: ba-281
Felül 50L-es fagyasztóval! :)
És felül -31c, alul +14-15c fok!
Már beszéltem a sráccal, visszavásárolja, csak, hogy ne essek megint ebbe a hibába, gondoltam jó ha tudom mi lehetett a gond... Vagy mi a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!