Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Nyárra végre le szerenték...

Nyárra végre le szerenték fogyni! 166/68kg. Van valakinek valami tippje? Vagy valaki aki velem kezdené el a fogyókúrát?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 17 éves vagyok 166cm és 68 kiló. ez elég sok, űgyhogy kb 9-10 kilót le szeretnék adni nyárig.. Az a baj, hogy a vállam(hátam) és a csípőm is nagyon széles így szinte alig látszik, ha fogyok :/ általában csak annyi hogy ha oldalról néznek vékonyabb a hasam. Nálam szinte minden fogyókúránál előjön a Jojo effektus.. lefogyok pár kilót majd vissza is jön.. valamit rosszul csinálok? ( Ha fogyókúrázom hajlamos vagyok túlzásba esni, és valamikor csak egyszer eszek egy szendvicset suliban és ennyi.. ) későn érek haza, tanulni kell ilyesmi.. hogy tartsak így be norm. fogyókúrát úgy, hogy még sportoljak is? ( Az úszás használna valamit)

Köszönöm előre is..

2009. márc. 1. 15:51
1 2
 11/17 Brain Storming válasza:

Próbáld ki ezt:

A fogyásról jut eszembe… – A(z élettani/anatómiai alapú) BS-MÓDSZER

Egy módszer, ami kialakíthat egy MENNYISÉGI ALAPÚ TERMÉSZETES ÖNKORLÁTOZÓ BEÁLLÍTÓDÁST az evés terén, mert ez az elsődleges azokban a testsúlyproblémákban, amelyek az önkontroll zavaraiban keresendők!

[link]

2009. márc. 7. 08:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Na én hétfőtől kezdem! Valaki velem tart? :)
2009. márc. 7. 20:00
 13/17 anonim válasza:
szia én szívesen tartok veled én is szeretnék fogyni minimum 5-8kg-ot. 17éves vagyok és 168cm és kb 63-65 kg. Többet sportolok, heti 2x táncóra (2X2óra), el járok futni. Ha gondolod küldjél emailt...
2009. márc. 21. 15:25
 14/17 timido ***** válasza:
Szia! dobj megy egy emaillel, és fogyozhatunk együtt! :) 17 vagyok 66 kg. dettó kb 10 kg ot akarok, nyárig. aztán lehetne megbeszélni, hogy melyik napon milyen fitnesz vidit csináljunk meg minden, és akkor húznánk egymást, hogy ne egyen, meg hogy tartsa be.. :) Így sikerülne :)
2010. márc. 12. 19:53
 15/17 anonim válasza:

Szija! Azt tanácsolom, hogy étkezz rendszeresen, minimum napi 3x. Attól nem fogsz fogyni, ha nem eszel.

Ilyeneket szerintem nyugodtan ehetsz:

Saláták ( Öntetek nélkül )

Sovány húsok

Zsírszegény ételek

!Gyümölcsök

!Zöldségek

Főzelékek

Nasi gyanánt lehet például:

Háztartási kekszet

Nem kell teljesen lemondanod a csokoládéról, csak egyél keveset, mondjuk 2 naponta 3 kockát. Az a lényeg, hogy ne sokat.

Sportolj, táncolj! Kocogj, vagy járj el Hip-Hop-ra. Itt a jó idő, elő a melegítővel és menj el futni! Menj ki a szabadba, sétálj, szervezz a családoddal túrákat. És ami a legfontosabb, hogy amint elérted a kívánt eredmény, ne hagyd abba ezt az életmódot. Így kivétheted a jojó-s dolgot! Sok sikert, puszi!

2010. ápr. 5. 00:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült?
2010. szept. 13. 15:07
 17/17 A kérdező kommentje:
hát most 65 vagyok :D
2010. szept. 15. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!