Nyárra végre le szerenték fogyni! 166/68kg. Van valakinek valami tippje? Vagy valaki aki velem kezdené el a fogyókúrát?
Sziasztok! 17 éves vagyok 166cm és 68 kiló. ez elég sok, űgyhogy kb 9-10 kilót le szeretnék adni nyárig.. Az a baj, hogy a vállam(hátam) és a csípőm is nagyon széles így szinte alig látszik, ha fogyok :/ általában csak annyi hogy ha oldalról néznek vékonyabb a hasam. Nálam szinte minden fogyókúránál előjön a Jojo effektus.. lefogyok pár kilót majd vissza is jön.. valamit rosszul csinálok? ( Ha fogyókúrázom hajlamos vagyok túlzásba esni, és valamikor csak egyszer eszek egy szendvicset suliban és ennyi.. ) későn érek haza, tanulni kell ilyesmi.. hogy tartsak így be norm. fogyókúrát úgy, hogy még sportoljak is? ( Az úszás használna valamit)
Köszönöm előre is..
Próbáld ki ezt:
A fogyásról jut eszembe… – A(z élettani/anatómiai alapú) BS-MÓDSZER
Egy módszer, ami kialakíthat egy MENNYISÉGI ALAPÚ TERMÉSZETES ÖNKORLÁTOZÓ BEÁLLÍTÓDÁST az evés terén, mert ez az elsődleges azokban a testsúlyproblémákban, amelyek az önkontroll zavaraiban keresendők!
Szija! Azt tanácsolom, hogy étkezz rendszeresen, minimum napi 3x. Attól nem fogsz fogyni, ha nem eszel.
Ilyeneket szerintem nyugodtan ehetsz:
Saláták ( Öntetek nélkül )
Sovány húsok
Zsírszegény ételek
!Gyümölcsök
!Zöldségek
Főzelékek
Nasi gyanánt lehet például:
Háztartási kekszet
Nem kell teljesen lemondanod a csokoládéról, csak egyél keveset, mondjuk 2 naponta 3 kockát. Az a lényeg, hogy ne sokat.
Sportolj, táncolj! Kocogj, vagy járj el Hip-Hop-ra. Itt a jó idő, elő a melegítővel és menj el futni! Menj ki a szabadba, sétálj, szervezz a családoddal túrákat. És ami a legfontosabb, hogy amint elérted a kívánt eredmény, ne hagyd abba ezt az életmódot. Így kivétheted a jojó-s dolgot! Sok sikert, puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!