Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit tudtok az acacia berri-ről...

Mit tudtok az acacia berri-ről (különleges fogyasztó hatású áfonyáról)?

Figyelt kérdés

SIKERÜLT MÁR VALAKINEK LEFOGYNI TŐLE? MILYEN TAPASZTALATAITOK VANNAK?

...Az válaszoljon aki hallott róla, vagy használta ezt a fajta kapszulát...

2011. ápr. 6. 07:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy fogynál már le egy áfonyától? Ez is csak újabb átverés, mert az emberek manapság hiszékenyebbek, mint a sötét középkorban! Ne adj ki pénzt ilyen butaságokra, aki ezeket kitalálja, az csak meg akar gazdagodni.
2011. ápr. 6. 07:17
 2/7 bix ***** válasza:

kamu. nincs olyan ami magában fogyasztana, főleg nem ilyen tabletták. normális étrend, mozgás, és fogyni fogsz. ha erre nem vagy képes, akkor fölösleges ilyenekre költeni, csak magadat nyugtatod vele, hogy te mindent megtettél, pedig közel se.

ha lenne ilyen bogyó, amivel _hosszú távon_ fogyni lehet és tartani a súlyt, akkor nem lenne túlsúlyos ezen a világon... de nincs. van egy antidepresszánsnak indul vigyorbogyó ami kikapcsolja mellékhatásként az éhség érzetet, lehet vele fogyni is elég hatékonyan, de ahogy abbahagyod vissza is szeded, és jelentősen megterheli a májat is, ezért csak orvos írhatja fel és ő is csak erősen indokolt esetben, több vizsgálat után extrém túlsúly esetében...

2011. ápr. 6. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
ha valóban csodaszer lenne, nem lennének kövér emberek
2011. ápr. 6. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam azoktól akik használták, hogy egy grammot nem lehet tőle fogyni:-( Marad a sport meg a diéta és persze a sok sok kitartás. Csodaszerek sajnos nincsenek!!:-(
2011. ápr. 6. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Én vettem, bár nem az acai berry thin-t, hanem a sima acai berry-t (120 db 4000ft). Hozzáteszem, hogy NEM FOGYÓKÚRA MIATT, anélkül is fogytam, viszont ahogy elkezdtem szedni, gyorsabban mentek le a kg-k. Lehet, hogy ettől, nem tudom.
2011. ápr. 6. 18:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak, hogy írjak valami pozitívumot. Két hete álltam neki szedni, és a kérdést inkább kiváncsiságból írtam ki. Mellette rendszeres és egészséges étkezés naponta háromszor, heti 3x 1 óra torna és még hétvégén egy kis séta vagy bicaj. A két hét alatt három kg minusz, persze ez lehet az életmódváltásomtól is, de majd meglátjuk a folytatást, mert nem adom fel, pont 60 napig kell szedni egy dobozzal. Ha viszont folytatódik így, akkor öröm lesz a vége, mert nyár végére elérem azt a súlyom, amit három éve veszítettem el...
2011. ápr. 12. 08:28
 7/7 anonim válasza:

Szerintem ennyi pénzért már elég sok rákot lehet vásárolni. Ráadásul még finom ebédet is lehet belőle készíteni a maradék páncélt pedig 3x1 kapszulában bevesszük.

Így maradunk a pénzünknél, ha nem fogyunk tőle, akkor sem érezzük magunkat baleknak.

A fogyás érdekében szerintem vagy a gyomorszűkítő műtét segít, vagy a kevés kalóriás étel+ sok-sok fizikai munka, mozgás.

Ha ennek ellenére sem következik be eredmény, akkor anyagcsere vizsgálatot kell kérni.

2011. ápr. 12. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!