Diétázók! Különleges alkalmakkor pl. családi összejöveteleken mit esztek ami nem hizlal, de mégis különleges és nem érzitek a megszorításokat?
Hal, csirkemell, valami nem zsíros husi, mondjuk grillezve. Salátát is lehet hozzá enni:)
Szerintem ezeket simán lehet enni.
Hááát,a sütiket kerülni kéne, ha nagyon kívánom akkor eszek egy-két szeletet. Vagy lehet desszertnek gyümölcssalátát készíteni:)
Persze, ha te vagy a vendéglátó, akkor könnyebb. Ha te mész vendégségbe, akkor biztos van valami húsféle. Én azt enném a helyedben köret nélkül, salátával.
Én nem eszem meg a köreteket, max 1-2 db sültkrumpli.
Husikat, halat megeszem mindig.
Sütiből csak felet, általában elfelezem a húgommal. :)
Mi épp tegnapelőtt ünnepeltünk közösen 2 szülinapot és 2 névnapot.
Ott is aludtunk, de vittem magammal a pufirizsemet, és nem ettem mást, mint itthon.
Rettenető büszke voltam magamra, hogy a sütire is tudtam nemet mondani, pedig az egyik szülinapos vagyok:)
Nem érzem olyan megszorításnak, mert tudom, hogy ha ettem volna belőle, akkor rám zúdult volna újra a ch kívánás, és ez nem ért annyit.
Mindemellett sovány húsokat, salátát, zöldségeket én is ennék.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!