Használt valaki már vagy hallot a Drainaslim sziruprol elvileg száz százalék gyogy növény és 10 15kg is lehet vele fogyni. Tapasztalatok vagy valami?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 12:09
11/12 anonim válasza:
és fogytatok tőle?mennyit és mennyi idő alatt? most gondolkozom, hogy én is megrendelem, nem tudok dönteni...
12/12 firkász válasza:
A drainaslim reklamációnál nem kell semmit visszaküldeni, csak annak a számlának a száma kell, amivel megérkezik a csomag. Mellesleg semmit nem ér, csalás az egész. Placebo, és nincs hatása.Viszont nyilván jól keresnek vele, mert nem egy olyan megrendelő van, aki nem őrzi meg a számlát például, bááár, akkor is vissza kell fizetni az árát, hisz a hirdetésükben pénzvisszafizetési garanciát vállalatak! Senkinek nem ajánlom, hogy megvegye, mert pofára fog esni tőle. Ez az adagolásos dolog is kicsit nevetséges már! Telefonszámot nem fognak megadani, csak e-mailben hajlandó a levére válaszolgatni ez a Deák Anna. Szerintem amikor már túl forró lesz a talaj a sok reklamáló miatt a talpuk alatt, akkor gyorsan eltűnnek a semmibe, ahogy jöttek. Megtehetik, a tulajdonos 100%-ban küldöldi állampolgár és a cég székhelye is külföldön van. Nekem viszzaküldték a pénzt nagyon sok levelezés árán, de már az ügyvédemnél voltak a papírok! Ezt is megírtam nekik. Szóval próbáljátok ki inkább a 90 napos diétát én azt javaslom, mert nekem az bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!