A Spiropentről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
(Clenbuterol) Ez egy valóban működő gyógyszer ami erősen égeti a zsírt, én egy célzott diéta+ heti 4 szeres mozgás+spiropent szedést kezdem el hétfőn (14-én)
Ezelőtt is sportoltam nem lesz gond, ez nélkül is hatékony volt a fogyás csak a spirora kíváncsi vagyok.
2011. márc. 12. 09:09
1/2 anonim válasza:
De mi égetné már benne a zsírt? Nézz utána, olvass fórumokat és véleményeket.
2/2 anonim válasza:
nem lesz gond es fogyni fogsz...ez egy kivalo keszintmeny es ami fontos az az hogy nem szteroid...asztma kezelesere hasznaljak de a megfelelo dozisban egeti a zsirt mint az allat...megemeli a homersekletedet. en is szedtem de mivel nem dietaztam mellette igy elek keves volt a fogyas...megfelelo etrendel csodakat erhetsz el... sok kitartast
van egy ket mellekhatasa de azt tudom tanacsolni hogy mellette szedjel panangint hogy vedje a szivedet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!