Tudnatok ajanlani hatekony fogyasztoszert?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 23:19
12/13 anonim válasza:
Én az amerikai narancsos diétát csinálom épp, és minden nap futok 20 percet. Most vagyok az 5.napon és már lement 2 kg. Szerintem ez elég jó, ennél többet nem szabad fogyni ennyi idő alatt. Én is szeretek enni, de választanom kellett: eszek vagy csini leszek? Az utóbbit választottam és tök jól érzem magam. Igaz, éhes vagyok, de boldog vagyok, h kitartok. Diéta és mozgás nélkül nem fogsz lefogyni, csodaszerek ide vagy oda.
13/13 Tyler913 válasza:
De azt ertsetek meg,hogy a koplalas egyaltalan nem hatekony modszer!Fogyhatsz ugy,hogy kozben eszel,es nem ehezel,csak nem mindegy,hogy mikor es mit eszel.
Ha viszont csak idolegesen csinalsz valami onsanyargato fogyokurat,es utana visszatersz a korabbi etrendedhez,mindent vissza fogsz hizni,amit nagy keservesen leadtal!Az eletmododat kell alapvetoen megvaltoztatni,ha csini akarsz lenni,meghozza nem ideiglenesen,hanem vegervenyesen.Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!