Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tudnatok ajanlani hatekony...

Tudnatok ajanlani hatekony fogyasztoszert?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
igen! mozgás,és tányéreltolás:D
2011. febr. 23. 23:23
 2/13 anonim ***** válasza:

Diéta:S

A tabletták,szerek semmit nem érnek:(

2011. febr. 23. 23:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Az a gàz hogy enni nagyon szeretek
2011. febr. 23. 23:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Háziorvos tud felirni étvágycsökkentőt,azt talán érdemes kipróbálni(bár 8-10.000ft).Egy ismerősömnek bejött de a sok ellenőrizetlen,reklámozott vacakot hanyagold.
2011. febr. 24. 00:00
 5/13 anonim válasza:
Kedves 00:00 válaszoló!! Hogy ír fel a háziorvos fogyasztószereket?? Nagyon szeretnék fogyni kipróbáltam már mindent de semmi sem segített. Nekem a súlyom 91kg a magasságom 160 körül ezt nem tudom pontosan.Szóval alacsony és (kövér) vagyok. Várom a válaszodat
2011. febr. 24. 00:09
 6/13 Tyler913 ***** válasza:

Mozgas es dieta nelkul nem fogsz tudni lefogyni.Sajnos ez az igazsag,nincsen olyan csodaszer,ami megsporolja az erofeszitest.Ha belegondolsz,pont azert van erteke a szep testnek:tudod,hogy megdolgoztal erte.

Nem baj,ha szeretsz enni,dieta alatt is lehet,csak nem mindegy,hogy mit es mikor.

2011. febr. 24. 01:34
 7/13 anonim ***** válasza:

00:00-ás vagyok.

Barátnőm terhesség alatt sokat hízott,elment a háziorvosához,és megbeszélte vele,hogy irjon fel neki fogyasztó tabit(étvágyra van hatással).Fel is irta mivel ezt csak orvosi ell. mellett lehet szedni.Azóta 15 kg-ot fogyott és alig van étvágya.

Szóval neki gond nélkül felirták,én is kérdeztem dokimat ezekről,meg is nézte a számitógépben milyen fajták vannak(van vagy 4-5 féle),de én még várok vele mivel anyagilag elég húzó és egyenlőre tartom a diétát.

Szóval mi csak kértük a dokitól.:D

Remélem nektek is sikerül és beválik.

Sok sikert.:)

2011. febr. 24. 10:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék,hogy a mozgás fontos a fittség miatt,de anélkül is lehet fogyni,itt vagyok én és a barátosnőm példának:)
2011. febr. 24. 10:15
 9/13 anonim ***** válasza:

ja még az lemaradt,hogy ezek mind receptkötelesek.

Bocs ha darabokban irok,de a fiam nem nagyon hagy és mindig kimarad vmi.:)

2011. febr. 24. 10:17
 10/13 anonim ***** válasza:
32%

Az étvágycsökkentők nem érnek semmit, ha nem azért eszik az egyén, mert éhes. Én kajafüggő voltam, nem akkor ettem, amikor éhes voltam.

Amúgy szedtem egy ilyen fogyitablettát, egészen 6 hétig. Sokszor voltam rosszul, a bordáim alatt fájt valamim, és mindig hányingerem volt. Majd besárgult a szemem (a fehér rész). Elmentem orvoshoz, a májam szinte tönkrement..

Ja, és a tabletta nem is használt semmit..

2011. febr. 24. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!