Tudnatok ajanlani hatekony fogyasztoszert?
Diéta:S
A tabletták,szerek semmit nem érnek:(
Mozgas es dieta nelkul nem fogsz tudni lefogyni.Sajnos ez az igazsag,nincsen olyan csodaszer,ami megsporolja az erofeszitest.Ha belegondolsz,pont azert van erteke a szep testnek:tudod,hogy megdolgoztal erte.
Nem baj,ha szeretsz enni,dieta alatt is lehet,csak nem mindegy,hogy mit es mikor.
00:00-ás vagyok.
Barátnőm terhesség alatt sokat hízott,elment a háziorvosához,és megbeszélte vele,hogy irjon fel neki fogyasztó tabit(étvágyra van hatással).Fel is irta mivel ezt csak orvosi ell. mellett lehet szedni.Azóta 15 kg-ot fogyott és alig van étvágya.
Szóval neki gond nélkül felirták,én is kérdeztem dokimat ezekről,meg is nézte a számitógépben milyen fajták vannak(van vagy 4-5 féle),de én még várok vele mivel anyagilag elég húzó és egyenlőre tartom a diétát.
Szóval mi csak kértük a dokitól.:D
Remélem nektek is sikerül és beválik.
Sok sikert.:)
ja még az lemaradt,hogy ezek mind receptkötelesek.
Bocs ha darabokban irok,de a fiam nem nagyon hagy és mindig kimarad vmi.:)
Az étvágycsökkentők nem érnek semmit, ha nem azért eszik az egyén, mert éhes. Én kajafüggő voltam, nem akkor ettem, amikor éhes voltam.
Amúgy szedtem egy ilyen fogyitablettát, egészen 6 hétig. Sokszor voltam rosszul, a bordáim alatt fájt valamim, és mindig hányingerem volt. Majd besárgult a szemem (a fehér rész). Elmentem orvoshoz, a májam szinte tönkrement..
Ja, és a tabletta nem is használt semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!