Vajon egy gógyszertárban kiadnának egy 16 éves lánynak valami féle súlycsökkentő dolgot?
főleg ha látják, hogy "nem vagyok kövér"....
És mégis miféle a legjobb? mivel lehet a legjobb eredmélnyt elérni?? és egyáltalán milyen falyták, típusúak léteznek? és milyen árban kb? melyik a legolcsóbb?
vagy esetleg létezik olyan dolog ami, ami többféle jhatást produkál és nem feltétlen fogyasztószerként árulják de melléktermékként eredményezi a fogyást?
mondjuk valami tea féle?
vagy valami orvosság aminek a mellékhatása az étvágytalanság?
természetesen recept nélkül!!!!!
te hülye vagy? mi a szarnak neked fogyasztó szer, ha te is beismered, hogy nem vagy kövér?
emeld fel a lusta segged és menj sportolj valamit, akkor szép formás leszel...ja és tanulj meg magyarul!!!!
ez most itt nem arról szól, hogy kimennyire ír helyesen-.-'
nyilván való, hogy a nyelvtanfüzetem az nem így néz ki. csak gondoltam vannak itt annyira értelmes emberek, hogy képesek a feltett kérdésre válaszolni, mint, hogy inkább mellé rizsáznak. -.-'
Szia, hát mikor én elmentem 16 évesen a gyógyszertárba, hogy valami fogyást segítő teát vagy hasonlót egyenek szívesek ajánlani, akkor nekem azt mondták, hogy ilyen fiatalon még ne próbálkozzak ilyenekkel. De hát mikor, ha nem most? Később sokkal nehezebb lesz.
Egyébként igyál zöldteát, almaecetes vizet-nem csak a fogyást segíti, de az immunrendszeredet is erősíti, viszont az ízéhez hozzá kell szokni...-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!