Hogy mulasszam el az éhségem?
Figyelt kérdés
Folyton éhes vagyok. nemtudok jól lakni semmitől. híztam is 7 kilór. a szerencsém az volt hogy 42 kiló voltam és most 50 kiló vagyok és 165 cm. nem túl sok szerintem de már látszik a háj és nem akarok tovább hízni. nem akarok koplalni, ezért csak gyümölcsöt nassolok csipsz és csoki helyett. kellene valamilyen gyógyszert szednem,hogy ne legyek mindig éhes?2011. jan. 14. 16:20
1/5 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy miért voltál olyan sovány?
2/5 A kérdező kommentje:
mert akkor valahogyan sosem voltam éhes
most saját magam ellentéte lettem...
de amúgy akkor csak 13-14 éves voltam most 16 leszek
2011. jan. 14. 16:37
3/5 A kérdező kommentje:
bocsi rosszul írtam 43 kiló voltam
2011. jan. 14. 16:38
4/5 anonim válasza:
hát..sportolj!akkor nem hízol hájt,csak izmosodsz max :D ez az egyetlen megoldás;) és nem leszel többé se vézna,de plöttyedt sem:P
én is ezt csinálom és ugyanolyan magas vagyok,ugyanannyi idős,ás kb ugyanez volt velem is:D
5/5 anonim válasza:
65kilóig nem vagy kövér és hájas:D ez marhaság!
Különben is, a plussz kilók csak plussz boldogságot jelentenek, bizonyos mértékig!
Jah és a pasik többsége (beleértve engem is!) bukik arra a 5-6 kiló feleslegre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!