Hogyan tudnék lefogyni 5hónap alatt kb 20kg. ot?
Torna, hatékony diéta(kétfajta diétát is 'kínál' az oldal, ott kérdezhetsz róluk).
Kondi/úszás/kocogás.
Sehogy. vagy ha sikerült,akkor ugyanennyi idő alatt a 2szerese jön vissza....
A terhesség esetén más....
Nekem április óta sikerült 13 kilót leadnom.
Sportoltam kicsit és jobban odafigyeltem, hogy kevesebbet egyek. (abbahagytam a fogamzásgátlót is)
de ugyanúgy eszek csipszet meg édességet (bár nem vagyok nagy édességzabáló) mindent eszek, de csak mértékkel... éhes sosem vagyok, de degeszre sem eszem magam. sok gyümit is eszek.... és a lehető legtöbbet próbálom inni...
Reductil étvágycsökkentő tablettával. Csak orvos írhatja fel. Mellette nem kívánod az ételt. Természetesen sokat enni nem fogsz és nem is akarsz majd. Én elhagytam szinte az összes szénhidrátot, (kenyér, süti, csoki, krumpli és cukros italokat) meg zsírt. (szalonna, kolbász, felvágottak, kivéve a sonka) Sok sok gyümölcsöt, salátát és sovány húst, (csirkemell) ettem, és naponta sétáltam egy órát, de egy kicsit gyorsabb tempóban. Persze ha ezt gyógyszer nélkül is be tudod tartani, mégjobb! Nekem a Reductil segített! Max. egy évig szabad szedni, én csak 3 hónapig szedtem és 12 kilót fogytam le. Persze nem mondom,hogy néha nem estem bűnbe! :)
Amikor befejezed a kúrát, sem térhetsz vissza a korlátlan evéshez, mert nagyon hamar visszajönnek a kilók, bármi módszerrel adod is le!
Sok szerencsét!
Inda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!