Kamu,de nem csodálkozom,hogy reménykedsz,végülis a dm-es 90% cukor tartalmú "fogyi" porokat is veszik,mint a cukrot:).
2010. dec. 17. 23:03
5/11 anonim válasza:
Mert finom, és jó áron van, szóval nem feltétlenül fogyókúra miatt veszik xD
2010. dec. 17. 23:07
6/11 anonim válasza:
Mármint a DM-es porokra gondoltam.
Az ilyen tablettákban egyébként nem hiszek, meg furcsa, hogy a hsz-oknál mindenki csak jót ír... meg van rendezve az egész.
2010. dec. 17. 23:08
7/11 anonim válasza:
Egy kész hülyeség! Próbálj egyszerű sporttal fogyni és ne "csodaszerekkel". Le lehet egy részétől bizonyos mennyiséget fogyni, de viszont szinte mindnek vannak mellékhatásai. És ha a dobozán a használati utasítást megnézed 85%-ban áll hogy csak egészséges táplálkozással és bizonyos mennyiségű sporttal működik. De ha meg ezeket csinálod akkor meg így is-úgyis fogysz!
2010. dec. 19. 19:06
8/11 anonim válasza:
A koponyeg.hu oldalon szerepel a hirdetése, melyben "Ingyenes próbalehetőség!" szerepel. Sehol máshol nem találtam erre vonatkozó említést!
A weboldal TETEJÉN szereplő "utolsó bejegyzés" mellett látható dátum mindig a számítógép órája szerinti dátum, "Az ajánlat érvényes" alatt szereplő dátum pedig mindig a következő nap, mivel az oldal forráskódjában szereplő Javascript olvassa ki a dátumunkat.
Ki lehet próbálni! Ha nem akarod állítgatni a gép óráját, akkor meg lehet várni az éjfélt, és frissítsd az oldalt a szokásos módon vagy az "F5"-ös billentyűvel!
És mit keres a Magyar Televízió logója a weboldalon?
Nekem ennyi elég is volt belőle.
2010. dec. 29. 21:40
9/11 anonim válasza:
Utolsó, ez nagyon durva...
Én nem próbáltam ki, de elhiszem... Nem semmi xD
2010. dec. 29. 21:56
10/11 anonim válasza:
Ne hidd el egy szavát se!!! Átverés az egész én még hozzászólást is írtam de még egy nap után se rakták mikor elvileg egyből be kellene raknia. Az ára amúgy majdnem 10000 Ft,mint a szokásos csodaszereknek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!