Hatásos a Vibra Tone öv? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Gondoltam, rendelnék ilyen masszázs övet, hiszen amikor magamnak masszíroztam a combomat, akkor is karcsúsodott. Érdemes vajon ilyenre beruházni, vagy ez átverés?2010. dec. 2. 10:32
1/4 Benga válasza:
Nos a masszással valóban karcsúsodsz, de (ismereteim szerint) csak egy darabig, mert a masszással csak a nagyobb zsírsejteket töröd szét, és egyenletesebben oszlik szét a tested felületén, ezáltal karcsúbb leszel. Nem hiszem, hogy az a vibrációs öv is sokkal többre lenne képes.
2/4 Benga válasza:
De ha van akinek van egy ilyen eszköze és leírja a tapasztalatait, hogy mennyire vált be akkor lehet, hogy más a helyzet. De a véleményemet leírtam. De azért ezt hozzá tettem :D
3/4 A kérdező kommentje:
köszi :) utána néztem különböző fórumokon, nagy butaságnak tartják ezt az övet, úgyhogy engem meggyőztek, nem veszek.
2010. dec. 2. 16:07
4/4 anonim válasza:
Nekem van ilyen övem! Őszintén szólva semmit nem ér! Sztem ahoz gyenge,h kellőképpen átdolgozza a zsírszöveteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!