Adiponix superwell-el tapasztalat? Most vettem és kíváncsi lennék rátok is!
Sziasztok!
Most vettek egy doboz adiponix superwell-t és kíváncsi lennék kinek milyen tapasztalata van vele kapcsolatban!
Az ég világon semmit sem ér normális diéta és mozgás nélkül.
De enélkül is lehet ám fogyni...
Szia!
És eddig hogy használ? Én azt hallottam, h a 2., de inkább a 3. doboz után lesz csak látszat. Te mikor szeded be evés előtt, vagy után? Mert nem találtam erről semmit. Ma fogom kezdeni és kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.Előre is köszi:)
Sziasztok!
Én is elkezdtem szedni ezt a terméket, és az éhségem leminimalizálta.
Eddig mindig éhes voltam, mindemellett tele is voltam.
Jelenleg nem eszem annyit.
Mindemellett a fogamzásgátlóm is leváltottam egy vízhajtós tablettára.
Az eredményt majd leírom.
Sziasztok.Én ma fogok venni és majd megírom hogy én hogy haladok.Rólam annyit hogy 3 hete elkezdtem inni a t.d-át.Csak egy dobozzal vettem,mert kíváncsi voltam hogy hat-e egyáltalán.5 napig kellett inni,reggel meg este és ebédelni lehetett csak 600 kalóriát.5 nap alatt(persze tornával)lement 4 kiló.azóta 2 hét elteltével,tartom azt a súlyt ami lement de azóta hiába diétázom és keményen tornázom nem megy le egy kiló sem:(
Azért gondoltam hogy elkezdem szedni és itt a patikába nálunk csak 2000 ft.(akciós).A t.d-a azért nem megy mert már 7500 ft és azt nagyon soknak tartom.Írjatok már légyszi arról hogy van-e valamilyen mellékhatása(hasmenés...stb).Köszi előre is sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!