Mik a tapasztalatok az étvágycsökkentő tabikkal? + Mennyi éves kortól lehet szedni őket?
Figyelt kérdés
17 éves leszek, 15 éves koromban kb 15-16 kg-t fogytam le egészségtelenül pár hónap alatt. Természetesen mostanra visszajött 17kg :S Szeretnék minél hamarabb megszabadulni a feleslegtől. Természetesen elkezdtem sportolni, igyekszem "mozgékonyabb" életet élni, csak az a baj, hogy nagyon sokat eszem. Nembírom megállni, hogy nezabáljam tele magam. Próbáltam citromlevet inni minden étkezés előtt, de ez a gyomrot nagyon megviseli és mikor abbahagytam megintcsak sokat ettem. Esetleg vlmi tanács?2010. nov. 25. 13:54
1/3 anonim válasza:
Az első esetbl enm tanultál? Most megint könnyengyorsan akarsz fogyni? Hogy aztán ismét visszajöjjön?
Nincs csodaszer, csodapor, csodamódszer! Sport (olyan amit szeretsz) és diéta. Minden más csak ideig-óráig szól.
2/3 anonim válasza:
Étvágycsökkentő? Nem is tudom... Inkább próbálj leszokni a mértéktelen kajálásról.. Hagyd el az édes cuccokat, valóban függőséget okozhatnak... Ha néhány napíg megálod, hogy csak normálisan étkezz, utána már könnyebb lesz. Addíg meg légy erős, nem könnyű..voltam én is így, folyamatosan ettem, mert mindíg kívántam valamit. De le lehet szokni, akaraterő kérdése...
3/3 Lewad válasza:
Sok mozgás, sok víz és szénhidrát mentes diéta!!!
Napi 1-2 óra séta, vagy futás, úszás bicikli, stb, a lényeg, hogy mozgasd meg vele rendesen a szervezetedet.
Este 8 után ne egyél, mert attól lehet hízni. Étkezés előtt ha iszol egy pohár almaecetes vizet (1 evőkanál almaecet 2-3 dl. vízhez) kb. 20-30 perccel előtte, az jobb mint a citromlé. Persze mindez addig hatástalan, amíg telezabálod magadat, először azon változtass.
Rengeteg könyv létezik erről a témáról, menj el könyvtárba, könyvesboltba, nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!