Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Vaterások, biztos láttátok...

Vaterások, biztos láttátok már azt h; "Fogyi por". Vettél már belőle? Mi volt a tapasztalat?

Figyelt kérdés
Én megvettem... és 1 napja iszom. Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra!
2010. nov. 12. 10:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérlek mond, hogy nem patikai csomagolásban volt?!

2010. nov. 12. 13:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Atyaég!Ebben a molléban kb 4% a fehérje és 96% cukor/édesítő még akkor is ha eredetit veszel.Köze nincs a diétához,sima csalás,csak mivel van benne 4% fehérje ezért ráírhatják,hogy tejsavó.Sajnos sok embert be lehet csapni,akik nem nézik meg az összetételt,csak a nagy reklám feliratot a dobozán.

Ilyesmit meg nem a dm-ben,tescoban,meg vaterán kell venni,hanem tápkieg boltban.Egy diéta alatt használt tejsavó,meg adagonként nem tartalmazzon 3grammnál több ch-t,viszont legyen benn legalább 20g fehérje.

2010. nov. 12. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Vicc kategória ez a termék. Ha fogyni akarsz menj el egy tápkieg boltba. Biztos fognak segíteni. VAgy menj el egy dietetikushoz.
2010. nov. 12. 14:38
 14/17 anonim válasza:

Ezt a kérdést még azelőtt kellet volna feltenni, hogy megvetted a port. Én nem hiszek az ilyenekben. Egyél napi 5x keveset, nem túl hízlaló és egészséges kajákból, mozogj/sportolj, igyál sok vizet. Én ezt javaslom.

15/L

2010. nov. 12. 16:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Még builderen is olcsóbb...

[link]

Multaben Molke Kur Welness Ital

Összetétel:

Egy adag mérete: 20 g | 1 evőkanál

Adagok Száma: 37

Adagonként tartalmaz DV %

Kalória 72 kcal

Kalória Zsírból 0 kcal

Zsír 0.3 g

Szénhidrát 14 g

Fehérje 2.4 g

És mik a diéta alapjai: CH-t csökkenteni, fehérjét növelni, ez full ch. És ez nem fogyipor, max étrendkiegészítő, amivel kajaalkalmat tudsz pótolni, ha ugyanolyan szarul eszel, mint előtte, és tolod ezt a szemetet, akkor csak kövérebb leszel. És, ha csak ezt eszed, akkor is max izomból fogsz fogyni, ez egy kamu.

2010. nov. 12. 17:45
 16/17 A kérdező kommentje:

Tudom, buta voltam :( Az eladót hiába kérdezem a hatóanyagokról, nem válaszol... (nem is iszom)!

Erről van szó;

[link]

Elvileg az éhségérzetet veszi el...

2010. nov. 13. 07:36
 17/17 A kérdező kommentje:

A hatóanyagok;

Natrium phosphoricum 10

Kalium bicarbonicum 10

Calcium carbonicum 100

Natrium bicarbonicum 80

Magnesium carbonicum 50

2010. nov. 14. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!