Vaterások, biztos láttátok már azt h; "Fogyi por". Vettél már belőle? Mi volt a tapasztalat?
Szia!
Kérlek mond, hogy nem patikai csomagolásban volt?!
Atyaég!Ebben a molléban kb 4% a fehérje és 96% cukor/édesítő még akkor is ha eredetit veszel.Köze nincs a diétához,sima csalás,csak mivel van benne 4% fehérje ezért ráírhatják,hogy tejsavó.Sajnos sok embert be lehet csapni,akik nem nézik meg az összetételt,csak a nagy reklám feliratot a dobozán.
Ilyesmit meg nem a dm-ben,tescoban,meg vaterán kell venni,hanem tápkieg boltban.Egy diéta alatt használt tejsavó,meg adagonként nem tartalmazzon 3grammnál több ch-t,viszont legyen benn legalább 20g fehérje.
Ezt a kérdést még azelőtt kellet volna feltenni, hogy megvetted a port. Én nem hiszek az ilyenekben. Egyél napi 5x keveset, nem túl hízlaló és egészséges kajákból, mozogj/sportolj, igyál sok vizet. Én ezt javaslom.
15/L
Még builderen is olcsóbb...
Multaben Molke Kur Welness Ital
Összetétel:
Egy adag mérete: 20 g | 1 evőkanál
Adagok Száma: 37
Adagonként tartalmaz DV %
Kalória 72 kcal
Kalória Zsírból 0 kcal
Zsír 0.3 g
Szénhidrát 14 g
Fehérje 2.4 g
És mik a diéta alapjai: CH-t csökkenteni, fehérjét növelni, ez full ch. És ez nem fogyipor, max étrendkiegészítő, amivel kajaalkalmat tudsz pótolni, ha ugyanolyan szarul eszel, mint előtte, és tolod ezt a szemetet, akkor csak kövérebb leszel. És, ha csak ezt eszed, akkor is max izomból fogsz fogyni, ez egy kamu.
Tudom, buta voltam :( Az eladót hiába kérdezem a hatóanyagokról, nem válaszol... (nem is iszom)!
Erről van szó;
Elvileg az éhségérzetet veszi el...
A hatóanyagok;
Natrium phosphoricum 10
Kalium bicarbonicum 10
Calcium carbonicum 100
Natrium bicarbonicum 80
Magnesium carbonicum 50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!