Láttátok Falusi Mariannt egy szírégetőn? Nem szánalmas?
Ezek bírok röhögni, meg 130kilós nők írnak diétás könyveket. Ez a nő is kipróbált már vagy 20diétát és mi haszna volt? Meg ki ment valahova a Közel-Keletre azért, hogy elfogyjon. (ami annyiból állt, hogy nem kapott enni) Na és ezért kiment?
Meg a médiában is olyanok vannak felkapva.... (Az a fitnesz guru norbi stb.) Miért az ilyenek vannak "felfutva"?
Ha már annyira zsírégetés, egy testépítőnek jobban hinnék, vagy olyanon akin látszik valami, nem Falusi Mariann...
Végül is szerintem jogos a dolog...Mert az ugye miért ír könyvet aki nem fogyott le?! Mert ha lett volna 200 kiló most meg mondjuk 100(mondtam két számot) akkor azt mondja az ember hűű az anyja mindenit,ez biztos működik. Én reklámba láttam hogy "fogyjunk együtt"- valami "zsírégető" löttyel...Meg ezek a fogyasztó teák is kész röhely,a zsírégető tápkiegek jók,csak étrend és sok edzés mellett működnek...Ennyi birka embert akit be lehet azzal csapni azzal hogy mozgás nélkül le lehet fogyni:S(Teleshop-alvás közben is zsírt éget-.-)Meg turbodié... fehérje,ami nem jobb egy testépítő fehérjénél csak sokkal drágább:D(meg az a mentalitás hogy az izompor...)Meg ezek a hardcore diéták... csak kárt csinálnak vele... Mindenki a mozgást,egészséges életmódotakarja alapból elkerülni. Rendet kéne tenni a fejekbe://
Én tudom mert én lefogytam(20KG),és nem csoda fogyasztó marhaságot iszogattam tévézve,nem rezegtettem a hasam.
mondjuk az is igaz hogy extrém túlsúlynál em lehet egyből...de a szobabiciklit 150Kg-osan is lehet tekerni(ha a bicikli elbírjaXD)
Nézd, ha te kapnál egy reklámért (ugyanis ő csak reklámoz) több millió Ft-ot, nem vállalnád el? Ennyi erővel bárki mást is felhozhatnál, hogy miért reklámoz xy sampont, ha közben semmit nem ér.
Egy intelligens ember, tudja, hogy a reklámok mindig nagyítanak. Aki meg hülye és beveszi ezeket, az meg is érdemli. Nem tudom miért fáj neked ennyire?
Egyébként le lehet szólni Norbit (én sem bírom, mint embert), de a módszere igenis sok embernek bevált. Akkor mi a gond vele? Vagy az zavar, hogy nem te villogsz az újságok címlapján?
A beszteroidozott bohócok szerintem sem jó az összehasonlításra a gömböc Falusival,pedig én is testépítő vagyok.
Viszont egy fitnesz versenyző csajról készült képet én is szívesebben nézek egy terméken.
Pl jobb oldalt itt van mindig a ez a-most fény derül a titokra reklám-alatta meg sárga dresszben a fitnesz és bikini világbajnok csaj.Az biztos,hogy előbb kattintok rá,mint a dagi csíra képére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!