Láttátok Falusi Mariannt egy szírégetőn? Nem szánalmas?
Ezek bírok röhögni, meg 130kilós nők írnak diétás könyveket. Ez a nő is kipróbált már vagy 20diétát és mi haszna volt? Meg ki ment valahova a Közel-Keletre azért, hogy elfogyjon. (ami annyiból állt, hogy nem kapott enni) Na és ezért kiment?
Meg a médiában is olyanok vannak felkapva.... (Az a fitnesz guru norbi stb.) Miért az ilyenek vannak "felfutva"?
Ha már annyira zsírégetés, egy testépítőnek jobban hinnék, vagy olyanon akin látszik valami, nem Falusi Mariann...
Az embereknek annyit kellene tenniük,hogy a hosszú évek alatt felzabált hájat ne akarják két alatt leadni.
Az elméleti része abszolút nem bonyolult,mozogni kell minél többet,aerob mozgsáformát.Mellé súlyzós edzések,az étkezésnél kiszámolni a kalóriaszükségleten túl a cht és a fehérjét.
Ezt mind egyetlen egy oldlaon megtalálják (bodybuilder.hu) Minden a szádba van rágva,csak meg kéne cisnálni.
És itt szokott az a gond jönni,hogy ja hát az elvenne 10 percet az életemből ha utánajárnék,hogyan is kell fogyni. Ja,hogy sportolni kéne,edzeni,mozogni,jönnek a kifogások:nincs időm,nincs pénzem . Zabálni volt pénz természetesen.
E
Meg a tesztoszeron.hu
De a body.builder.hu tényleg nagyon jó, én is arról tanulok!
bocsánat,elküldtem véletlenül mielőtt befejztem volna..
szoval ekkor jön az,hogy keresni kell valami villámgyors,szuperkönnyü csodakotyvalékot vagy bogyót,amitől megerőltetés nélkül le lehet fogyni ( ezekre is van pénz). Parasztvakitás.
Norbit és rékát olyna szempontból tisztelem,hogy a tornát,a mozgás fontosságát népszerüsitik. Meggazdagodtak egy oylan könyvből,ami lényegében leirja,hogy sokszor egyél keveset,és csökkentsd a szénhidrátbevitelt.Valamint jó minőségű táplálékot egyél.. kicsit vicces,hogy az emberek azt gondolják Norbi megtalálta az évezred megoldatlan rejtélyére a megoldást..:)
A táplálék KIEGÉSZITŐK meg nem helyettesitik a táplálékot,mozgás és megfelelő étrend nélkül zabálhatja bárki a fehérjeport,az ég világon semmi nem fog történni.
Norbi pékség,norbi túrórudi,norbi müzli stb mind mind pénzlehúzás,ha megveszed a teljes kiőrlésü lisztet otthon negyedannyiból megsütöd a kenyeret,mint amennyiért nrobi árulja.
Ja és hogy a kérdéshez is kapcsolódjak,Mariann is ezek közé tartozik valószinüleg,akiknek büdös a munka.
Én maximum koporsót vennék az ő reklámjával,olyan iszonyatos túlsúlya van.
Gondolom jó kis dellát kap ezekért a reklámokért
Kedves kérdező! Ha ennyire értesz hozzá, akkor ne egész nap itt panaszkodj Mariannra, meg mindenkire, hanem írj könyvet, ne itt okoskodj.
üdv
Elmondja a rádióban hogy szírégető lisztel fogy a cserébe kapott pénzért ahogy elkezdte a fogyókúrát már utazott is Egyiptomba vagy hova, szegények amúgy nem telik rá
Sok nyomorult celebnek valamiből megkel élni lásd Karda Bea
Kérdező:
Igazad van, én testépítő vagyok és csak röhögni járok ide, nagyon viccesek ezek a hízott nagyokosok :-D
Nekem sosem okozott gondot 10-15 kilót lediétázni egy tömegnövelő fázis után.
Nem érdemes mérgelődni, ez magyarország.....
:-)
Érted ugye?!
Igen értem. (sajnos)
Én tavasszal 111kg voltam, most 88kg vagyok. Anyám már vérvételre meg mindenhova akar küldeni, hogy mi bajom van, pedig csak szálkásítok! (és nem írok könyveket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!