Valami étvágycsökkentő módszer?
Itt most nem az éhség lecsillapítására vagy elnyomására értem a kérdést. Mert itt mindenhol eddig csak azt olvastam hogyan telítődjünk el minél kevesebb kalóriával.
Nekem konkrétan az étvágyammal van problémám, ugyanis nap közben alig éhezem meg, gyakorlatilag 1-2 alkalommal de nagyon kevés ételtől is már jól lakom.
A gondom azzal van, hogy folyamatosan ennék, akkor is ha nem vagyok éhes. Emiatt fel is szedtem pár kilót. Szerencsére jó helyre ment, mert a fenekem és a combom nőtt csak meg, plusz amúgy is rámfért már egy kis hízás, de nem szeretném ha ebből a pár kilóból nemsokára pár 10 kiló lenne.
Szóval hogyan érjem el, hogy ne legyen akarjak folyton enni?
23/L
Ma 10:00
Látom remekül megy a szövegértelmezés.
Egyébként meg sulizom és dolgozok is, szóval nem azzal van a baj, hogy unatkoznék.
És igen, ez kimaradt
175 cm és 62 kg vagyok
Amikor érzed az ingert, igyál meg egy pohár vizet.
Egyébként teljesen egyetértek azzal, aki aki azt írta, hogy menj pszichológushoz. Ez valóban lelki eredetű pótcselekvés nálad.
Lehet, hogy az adott napszakban nem elsősorban édességre lenne szükséged, hanem valami másra.
Telít például a hal, a hús, a tejtermékek. De enned kell zöldségeket és gyümölcsöket is. Nem kell fogynod, nem kell a szénhidrátokat sem csökkentened. Innen említem a lisztes dolgokat, a rizst és a krumplit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!