A Saxendát feltudom íratni, akkor is, ha nem vagyok kórosan elhízott?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok, és 75 kg.2023. nov. 13. 18:15
11/17 anonim válasza:
9es, elmész magán endokrinológushoz, kifizetsz 30-50 ezret a vizsgálatért, zsebbe még egy 20as a felírásért, kifizeted a szuriért a kb szintén 50 ezret és már nálad is van.
12/17 A kérdező kommentje:
Hát nem gondoltam volna, hogy ez ennyire sokba van(azt tudtam, hogy maga a Saxenda 30 ezer körül van), én Nyugaton dolgozom, de még így sem szeretnék kifizetni ennyit érte. Összeszámoltam az összegeket, amiket írtál, hát abból inkább elmegyek 3 napra Törökországba vagy Albániába nyaralni😅
2023. nov. 14. 18:19
13/17 anonim válasza:
30 ezerért már kb 2 éve nincs Saxenda. 45 felett kezdődik. És az csak a havi adag, ami olyan 2 kiló minusz
14/17 anonim válasza:
11. Nekem azért kockázatos ez, hogy lehet nem fogadja el a zsebbe 20ast :D
15/17 anonim válasza:
"30 ezerért már kb 2 éve nincs Saxenda. 45 felett kezdődik. És az csak a havi adag"
Még mindig a kalóriadeficit a legolcsóbb fogyási praktika.
16/17 anonim válasza:
11es, magán doki, indokolatlan gyógyszerfelírásért tuti elfogadja a zsebbe 20ast:-D
17/17 anonim válasza:
15ös, meg a rendszeres testmozgás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!