Otthon szeretnék fogyni?
Sziasztok, fogyni szeretnék, és mivel sok dolgom van itthon ált, ha tehetném, inkább itthon edzenék, fogyni szeretnék és alakot formálni, a szobabicikli mennyire alkalmas erre?
az viszonylag olcsó, futógépre nincs zsetonom, vagy még mit ajánlanátok mellé hogy a felső testemet is dolgoztassam?
Edzhetsz Te 40-50 percet is naponta és egy dekát sem fogysz , ha közben nem veszel vissza az evésből .
Ha meg keveset eszel , akkor is lefogysz, ha bringázol ,ha nem.
Szia!
Én szobabicajoztam mindennap legalább 30 percet ( néha 60 percet is ) és mellette diétáztam, délután kettő után már csak gyümölcsöt, cukormentes joghurtokat ettem, száműztem teljesen a péksüteményféléket, tésztaféléket, cukrot persze éhes voltam, de valahogy visszatartottam magam, így 1 hónap alatt lement az a 3-4 kg.
Mivel volt egy gerincsérv műtétem, az orvosom mondta , hogy már soha nem űzhetek sportot, csak kizárólag az úszást és a szobabicajozást, ami nem terheli a hátgerincet.
Végig lehet csinálni, de a legnehezebb a kitartás.-)
Én most is fogyózom, néha visszaesek a bűnbe, de aki túlsúlyos, az egy életen át fogyózik, harcol a zsír ellen.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!