Ideal Body fogyókúrás étrendről vélemények, tapasztalatok?
Eleve ott van a probléma, hogy fogyókúrákban gondolkodsz. A nevében is benne van, hogy KÚRA, azaz csak egy bizonyos ideig tart..
Életmódváltás kell, és kalóriadeficit. Ennyire van szükséged, nem pedig a hiper szuper csoda fogyókúrás koplalós étrendekre.
Kezdj el kalóriát számolni, ismerkedj meg vele, mert ez a leghatékonyabb módszere annak, hogy megbizonyosodj arról, hogy deficitben vagy-e vagy sem.
Visszahíztam 5 kilót, de a legnehezebb súlyomat nem értem el.
Most megint fogyni szeretnék drasztikusan.
Úgy gondoltam, hogy fogynék megint 10 kilót, és utána elkezdenék sportolni, mert nagy súllyal nem akarom terhelni az izületeimet.
Ajánlom az alábbi cikket, mielőtt valami baromság felé hajlanál:
Én nem ajánlom, hogy erre alapozz. Mikor intenzíven csináltam, ( napi 2 étkezés helyettesítésével), ledobtam 30 kgt. De ez így nagyon drága volt, nem tudtam folytatni, így visszajött pillanatok alatt nyilván, több is mint amit lefogytam.
Az italt viszont mai napig szoktam inni mert szeretem, finom, jól beleillik a diétámba, DE kizárólag változatosságnak, egy kis nassolásként, édességnek is jó ital:) De már rég Nem ez az alapja a diétámnak.
Lefogytam azóta rendesen, de normális diétás- és aktívabb életmóddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!