Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi ez a mai felkapott hasba...

Mi ez a mai felkapott hasba adott injekció fogyasztó szer?

Figyelt kérdés

Legális?

Nincs esetleg mellékhatásai?

#fogyás #Hasba adott injekció fogyasztó szer
2023. ápr. 16. 20:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
Bármi szart magadba szúrsz, csak ne kelljen megemelni a dagadt segged a fotelről, mi?
2023. ápr. 17. 05:42
 22/29 A kérdező kommentje:
Képet töltenék ide de fogalmam sincs hogyan kell
2023. ápr. 17. 06:45
 23/29 A kérdező kommentje:

Úgy mondom hogy az is megértse aki eddig azt vartyogja hogy biztosan máshol is van zsír nem csak hason!!! Hogy engem máshol nem zavar!!

Nem akakok 40kg is tipikus mai idióta nyalás felfújt izmu faxkalap lenni.

Egész egyszerűen a hasam szeretném leadni semmi mást.

Ha lenne egy gép amibe beülök és megnyomom hány kg akarnék lenni és azt csinálja akkor se 65..70kg őt írnék be ami nekem jó.

85...95

2023. ápr. 17. 06:50
 24/29 anonim ***** válasza:

"Nem akakok 40kg is tipikus mai idióta nyalás felfújt izmu faxkalap lenni.

Egész egyszerűen a hasam szeretném leadni semmi mást."

Hát, sok sikert :D

Ritka nagy sötétség van a fejedben, de ez kb. eddig is látszott.:D

Illetve simán lehet, hogy troll vagy, az még a jobbik eset, először inkább erre gondoltam, most már nem vagyok benne biztos.

2023. ápr. 17. 06:58
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

19 Ostobaság fájna ordítanál.

1,5 éve használjuk. Sose ajánlanák olyat amit nem használok, és nem szereztem vele saját tapasztalatot.

2023. ápr. 17. 07:00
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akakok 40kg is tipikus mai idióta nyalás felfújt izmu faxkalap lenni"

128 kilós Obelixként jó eséllyel nem is leszel soha.

"hasam szeretném leadni"

Kalóriaszámolás, kalóriadeficit.

[link]

2023. ápr. 17. 08:58
 27/29 anonim ***** válasza:
9-es forrás: a seggem
2023. ápr. 17. 11:06
 28/29 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz, akkor kezdj el edzeni. Nem vagyok szakértő/edző. 12éves korom óta szerettem volna fogyni. Nem ment. Csak feladtam. 15évesen elhatároztam, hogy kész vége! 90kg voltam 15évesen. Most 16 vagyok. 70-73kg. Ilyen nekem eszembe sem jutott, hogy ilyen olyan gyógyszer/gép. Fogtam otthon edzettem 2-3órát nyáron. Este meg mentem 30x körbefutottam a kertet. (Az annyira nem vált be) Szóval sprinteltem tiszta erőből. 1kor sprint, 1kor séta. Nem diétáztam. Csak odafigyeltem hogy mit és mennyit eszek. Sajnos még most sem tudok lemondani sok ételről/italról. De amikor tudok, akkor keményen edzek.
2023. ápr. 19. 20:42
 29/29 anonim válasza:

Az általad említett "hasba adott injekció fogyasztó szer" valószínűleg a lipolízis injekciója, amely egy olyan eljárás, amely során egy speciális oldatot injektálnak a bőr alá, hogy eltávolítsák a zsírszövetet. Ez a módszer általában a hasi zsírkezelésre használatos.

Kereskedelmi forgalomban is kapható lipolízis injekció, de az FDA nem jóváhagyották őket az Egyesült Államokban fogyasztási célra. Van némi bizonyíték arra, hogy a lipolízis injekciók segíthetnek a zsírszövet csökkentésében, de a hatékonyságukról és biztonságosságukról még kutatásokra van szükség.

Mellékhatások lehetnek az injekció beadás helyén, mint például fájdalom, duzzanat és bőrreakciók. Az injekciók továbbá általános mellékhatásokat okozhatnak, mint például fejfájás és hányinger. Ha bármilyen mellékhatást tapasztal, beszélje meg orvosával.

Mivel az injekciók nem jóváhagyottak bizonyos országokban a fogyasztási célra, javasoljuk, hogy képezze magát arról, hogy a saját országában milyen az állapotuk és az illegális szerek használata súlyos következményekkel járhat. Mindig konzultáljon orvosával, mielőtt bármilyen új fogyasztási módszert kipróbálna.

2023. máj. 17. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!