Mi a véleményetek a fat burn active fogyasztó tablettáról?
Ne.
Költsd a pénzedet inkább egészséges kajákra!
Ne vedd. A lelked jobb lesz, de a tested ugyanolyan ha nem rosszabb. És nem is olcsóbb.
Inkább energiát fektess a fogyásba és ne pénzt. Olvass 2 órán keresztül energiahasználati (kalória) szakcikkeket. Már azzal tobbet érsz
tök jól égeti a... pénzed
De amúgy hány éves vagy, hogy elhiszel ilyen hülyeséget? 3 éves gyerekek és 90 éves demens nagymamák hisznek el ilyesmit.
Én pont ma álltam mérlegre, és örömmel láttam, hogy 2 hónap alatt fogytam 9 kilót. ( nagy súlyból)
Nem diétázom. Amit csinálok.
Nem eszek kenyeret, pékárut, nem nassolok.( hidd el ez nálam nagy szó mert imádom a pékárukat, és a finom zsömléket)
Minden nap 8 km-es sétára megyek ha esik ha fúj akkor is megyek. ( van a lakóhelyemnél egy nagy tó aminek a teljes körbesétálása háztól házig 8,2 km.Többnyire csirkemellet, halat, lazacot eszek. Mellé sok zöldség. Amire figyelek, hogy ne tömjen magam, és ne egyek annyit, hogy utána alig tudjak mozogni. Inkább eszek többször kevesebbet. Cukor sincs. 2 hete heti kétszer elmegyek a konditerembe, hogy egy kis súly emelgessek.(letojom, hogy még kövér vagyok) Így nem érzem, hogy kényszer fogyokúra van, és ami a lényeg. Nem vagyok éhes állandóan, és már szeretek sétálni..Ha tudnék biciklizni akkor azt is csinálnám.
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!