A Fast Burn Extreme tablettáról mi a véleményetek?
Szia!
Nem próbáltam ki. Mivel nem tudom, hihetek-e benne, így nem rendeltem még belőle. :)
Sziasztok,
Az előttem szólóhoz:
Le kell adni a rendelést az oldalon, de nem szabad egyből kifizetni.
Amikor átírányit a fizető felületre lépj ki az oldalról.
Vártam 3 hetet a kifizetéssel.
Minden héten emailben plusz 10% kaptam , csak hogy fizessem már ki. 👌🤣
Így amikor már kedvezőnek láttam az árát (7 990 Ft) kifizettem a rendelést.
Június:
Júniusban csak a sportot kezdtem el, a kajálást csak visszafogtam , de kalóriát nem számoltam.
Édesség még csúszott, de már csak heti 1x ettem egy zacskó gumicukrot(90g)...
Egy hónap alatt semmit nem fogytam, pedig reggel éhgyomorra kimentem intervallozni a pályára futni (4km minden nap + 20perc erősítő torna)... de semmi... ugyan úgy 91.8kg maradtam.
Ekkor döntöttem el ,hogy kell egy kis tabika lökés.
Rengeteg vélemény és oldalak leinformálását végeztem el mielőtt megrendeltem. Youtube-on angol videók és egyéb kföldi fitness oldalak által tájékozódtam. Először a Fat Burn Active-t akartam megrendelni, de a leírás és a kommentek alapján nekem az Extrém változatára volt szükségem.
Július:
5 napja kezdtem el a bogyó szedését, és vele együtt az étkezésben a kalóriaszámlálást, 1 nap 1200 kcal bevitel, 5x étkezésben elosztva.
Reggel továbbra is éhgyomorra futok 4km + erősítést csinálom.
❤ 5 nap után 85kg vagyok.❤
Végre elindult lefele a súlyom.
Az 1200kcal étrend, a napi 4l folyadék, a napi 4 kapszula, és a napi 4km futás most egy jó kombinációnak látszik.
Azt tudnotok kell, hogy 1 éve januárjában 58kg voltam.
1 év alatt több mint 30 kg híztam.
Mivel sosem voltam ilyen nagydarab
éreztem kell, muszáj valami pluszt hozzáraknom az életmódváltáshoz, hogy löketet kapjak (tabika).
3 hónapnyi adagot vettem meg.
Így hogy látom a változást, nagyon motival hogy év végére elérjem újra az 58kg-ot.
És amit még írni szeretnék, hogy évekig fittneseztem, sosem szedtem semmit, napi 2 edzesem volt, es tényleg jól néztem ki.
Szóval hiába próbáltam az alapján továbbra is élni a minden napokat, nem használt. Es pár hónap után feladtam. Depressziós lettem, összetörtem, mert nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.
De most 1 hónapja elszántam magam , és végigcsinálom, újra gyönyörű tónusos leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!