A lipitek easy body táplálékkiegészítőt hogyan érdemes szedni?
Végigolvastam a használati utasítást, amely szerint napi 2 tabletta ajánlott reggel illetve délután.
Arra vonatkozóan viszont nem találtam pontos információkat, hogy hogyan érdemes ezt összehangolni a testmozgással. Mivel a nagy fizikai erő kifejtéséhez járul hozzá, így számomra logikus, hogy sport előtt célszerű fogyasztani, és a mozgás közben elégetett kalóriák számát tudja esetleg növelni.
Mivel koffeint is tartalmaz, én a javasolt napi 2 tabletta helyett célszerűbbnek látnám 1-re korlátozni az adagot, amelyet sport tevékenység követ. Kardió edzés szempontjából biciklizésben gondolkozom. Szerintetek elegendő lehet, ha mondjuk napközben veszek be egy kapszulát, majd azt követően biciklizek 1 órát? Vagy ennél azért hosszabb időtartamú mozgás volna célszerű? Vagy célszerű volna, de azért ez is megteszi?
Köszönöm, teszteltem. :) Lehet, hogy csak placebo vagy javul a fizikumom, de bogyó után mintha könnyebb lett volna tekerni, mint egyébként.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!