Mi az ami segít fogyókúraban?
Jövőhonaptol kezdem a diétát.
Próbálok kaloriadeficitben maradni,de kell a változatos étrend.
Szeretnék segítséget kérni,hogy mi az ami segít a fogyásban?
Interherb? Regenor?
Nem hirtelen szeretnél fogyni,hanem úgy ahogyan egészséges.
Néztem keto-mix és sima kérő diétát is,de 40+ezerre jönne ki egy hónapra az étrend lista,és akkor még semmit sem vettem
Ketot ne!!!!! Az agynak szüksége van a szénhidrára, az izmoknak is. Nem beszékve a napi minimum 25 gramm rostról amit napi 20 gramm szénhidrátból konkrétan lehetetlen bevinni, pedig kell az egészseges emésztéshez. Amikor ezeket még nem tudtam, dietetikust kérdeztem és egyértelműen ellenezte hogy ketozzak.
Ami segít ha kitapasztalod milyen arányban osztod fel az étkezések kozott az energiát, meg neked napi hány étkezés válik be. A másik ami orok ervenyu hogy minden étkezésben legyen 2 marek zoldseg, valami feherje, valami szenhidrat es valami zsir. Így lassabban szivodik fel, tovább jollakat
A változatos étrendet fontosnak tartod, ezért akarod ezeket a szélsőséges, egészségtelen jojódiétákat csinálni??
Tényleg fontos a változatos étrend, épp ezért az étrended legyen rendben, ne ilyen szarokat vegyél.
Köszönöm a tanácsokat :)
Sajnos edzeshez nagyon nincs időm,és erőm sem
3 műszakban dolgozom,általában hétvégén megyek.
Keveset alszom így elég kevés erőm szokott.lenni
Pont azért nincs erőd mert nem sportolsz. Azért kétnaponta 20 perc akárkinek belefér.
Minél többet sportolok annàl több az erőm. Amikor poshadok akkor bármennyit aludhatok , mindig fáradt vagyok, és zabálnék. Most így 1 hónap után mondom azt hogy kezd jó lenni a sport nekem, lehet kezdem kedvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!