Mi segít abban, hogy amit megttem kaja nagyon gyorsan átmenjen rajtam. Ven erre valami bogyo?
Butaságot akarsz. A tápanyagnak az a dolga, hogy hasznosuljon, a hasmenéses állapot nem egészséges, ne akard azt.
Én még azt sem mondom, hogy ne egyél rengeteget, nyugodtan, csak égess el jelentősen több energiát. Ha a még több mozgás nehezebb, akkor pedig a kevesebb kalóriát élvezd ki maximálisan. Vannak lehetőségeid, nem kell nemlétező csodaszerekre vágyni. Kalóriadeficit nélkül nem fog menni s nem az a megoldás, hogy meggátolod a megfelelő emésztést és felszívódást.
Azért nem hiszem, hogy a kérdező konkrétan hasmenést szeretne kapni. :-))
Én úgy tudom, hogy ha gyakrabban eszel kisebb mennyiségeket, akkor gyorsabb lesz az anyagcseréd.
Azt akarja, hogy nagyon gyorsan átmenjen rajta az étel. Ha ez nem hasmenés, akkor nem tudom, mi az.
A gyors anyagcsere az teljesen más dolog, akkor sem megy át az emberen gyorsan az étel, hanem rendesen, lassan, ahogy kell.
Plusz rosszul tudod. Az anyagcsere köszöni, elvan napi 1 evésnél is éppúgy, mint soknál. Több nap koplalásnál kezd lassulni vagy ha kevés a mozgás.
naggyából gecc, barvó..
Valószínű az a baj, hogy túl hülye vagy a témához, de ahogynézem az élethez is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!