Van pozitív hatása az Eveline 4D zsírégető thermo aktivátornak?
Van pozitív hatása.
De nem zsírégetés. Annak semmi értelme nincs. Viszont én pl genetikailag hajlamos vagyok a narancsbőrre. Pedig sportolok, plusz fizikai munkát végzek amúgy is, és még túrázok is, és változatosan étkezek, nem eszek szemetet.
Ez a krém nekem kb két hét használat után már nagyban csökkentette a narancsbőrt, egy hónap után meg szinte teljesen eltüntette. Ajánlottam egy barátnőmnek, és neki is bevált. De ő is ajánlotta valakinek, akinek meg nem csinált semmit. Persze nyilván nem mindegy, milyen mértékben van gond, meg hogy ha ugyanúgy egészségtelenül élsz, akkor nem fog tudni csodát tenni...
De narancsbőrre tényleg nagyon jó. Nekem úgy volt a legjobb a hatása, ha fürdésnél leradíroztam az érintett területet, és utána kentem be. Éget, mint a pokol tüze, de megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!