Melyik a legjobb zsírégető?
Tegyük fel, hogy a szükséges körülmények adottak. Súlyzós edzéssel próbálom minimalizálni az izomvesztést, emellett 500-as kalóriadeficitben vagyok, akár valamilyen aerob mozgásformát is végezve.
Ezenfelül melyik zsírégetővel tudom maximalizálni a zsírbontást?(Leszámítva, hogy túlságosan megnövelném a kalóriadeficitet.)
És melyik a legjobb zsírégető, ha csak az étvágycsökkentés a cél, és hogy minél több energiám legyen a kalóriadeficit ellenére? (Akár ezáltal még több kalóriát égethessek.)
Én L-karnitint szoktam edzések előtt szedni fél órával. Amit érzek magamon az az, hogy kicsivel jobban bírom és jobban "izzadok". De az is könnyen lehet, hogy csak placebo. Inkább ilyen "rituálé része" dolog. :D
Koffein is tud segíteni. Meg az erős paprika :D
Étvágycsökkentésre nincs szükség. Enni kell, főleg ha edzel. Minőségi üzemanyagra szüksége van az embernek. Evés nélkül nem lesz energiád, a semmiből nem tud a szervezet energiát előállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!