Mi a véleményetek a clenbuterol nevű szerről?
Figyelt kérdés
Régebben sokat gyúrtam, de egy éve abba kellett hagynom, mert nem volt rá időm és most szeretném újra elkezdeni, csak azóta feljött rám plusz 10 kg! Hallottam a clenbuterol nevű szerről, hogy elég jó zsírégető és energizáló hatása van! Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?2010. aug. 26. 16:17
1/5 anonim válasza:
A clenbuterol csak a vázizmok hipertrófiáját okozza alapvetően:P Hatástanilag béta-2 receptorokat izgatja amúgy alapvetően hörgtágító hatása van, így az asthma gyógyszerelésében használatos. Vázizomra kifejtett hatása miatt a versenysportban doppingszernek számít.=) Szóval fogyni nem tőle fogsz. Tessék szépen normális étrendet felállítani és úgy sportolni. Most komolyan gyógyszert akarsz szedni lustaságból? Grrrrrrrr...
2/5 anonim válasza:
Azt felejtsd el, hogy bármilyen hatása van az izomnövekedésre.
Alapvetően thermogén hatása van, emeli a testhőmérsékletet és ezáltal az izomzat több kalóriát éget el.
Haar hozzászokik a szervezet, ezért különböző szisztémák alapján szedik.
Yohimbinnel nagyon jól lepucol, persze csak diéta mellett.
3/5 anonim válasza:
amigo: egyetemen oktatták a clenbuterol doppinghatását...=)
4/5 anonim válasza:
Sok a tévhit sajnos....én is hallottam mindenfélét.
Régen úgy gondolták, hogy a kortizon-receptorokat is blokkolja....
Hallottam a TF oktatási színvonaláról is, ezért nem jártam oda :-)
Gondold el, milyen izmos biciklisták tekernének az országúti versenyeken, ha ez igaz lenne.
Mivel anabolikus/androgén szteroidokkal szokták kombinálni, gondolom ezért van ez a félreértés.
5/5 anonim válasza:
Ne beszéljetek már hülyeséget dehogynem tőle fogsz fogyni!! én szedem kb már egy hete és 2 3 kg ment le eddig ! biciklizek mellete és oda figyelek az étrendre és futok is mellete picit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!