Mi az a Clenbuterol (spiropent) és hogy hat?
Ennek a szernek a hatóanyaga a clenbuterol, ami igazán érdekes és figyelemreméltó készítmény.
Nem szteroidhormon, hanem egy béta-2-szimpatikomimetikum. A gyógyászatban egyébként asztmagyógyszerként használják (nem véletlen, hogy az élsportolók jelentős része "asztmás")
Ennek a szernek kifejezetten zsírégető hatása van. A zsírt diéta nélkül égeti el, mert könnyen megemeli a szervezet hőmérsékletét, miáltal a szervezetet arra ösztönzi, hogy a zsírokat fűtőanyagként e felmelegítéshez felhasználja.
(Saját véleményem illetve tapasztalataim alapján viszont azt mondhatom, hogy diéta nélkül NEM működik)
Fokozza az állóképességet és a kitartást is (kerékpárosok ill. egyéb kitartást igénylő sportolók előszeretettel alkalmazzák, bár doppinglistás termék)
Adagolása
Az adagolás a testsúlytól függ, és testhőmérséklet-méréssel tökéletesíthető. A szokásos napi adagja általában 5-7 tabletta, 100-140mcg. A szedés normális esetben 8-10 hétig tart. A legjobb hatást azonban 2hét szedés-2hét szünet ciklizálással érhetjük el.
Mivel nem hormonkészítmény, ezért nincs az anabolikus szteroidokra jellemző mellékhatása.
Mellékhatások
Nyugtalanságérzés, szívdobogás, enyhe ujjremegés, fejfájás, túlzott izzadás, álmatlanság, estleges izomgörcsök, vérnyomás-növekedés, rosszullét. A tünetek átmeneti jellegűek, a szedést követő 8-10. napon általában megszünnek.
A fejfájást alkalmanként 500-1000mg L-Tyrosine és 60mg Ginkgo Biloba (ezek étrendkiegészítők) egyidejű beszedésével enyhíteni, illetve megelőzni lehet.
Gyógyszertárból illetve egyéb forrásból beszerezhető. Ára kb 3500ft/100 tabletta
Sziasztok!
Én 181cm magas és 97kgról indultam.
Nekem igy kellett szedni.
1. nap: 1db
2.nap: 2db
3.nap: 3db
4.nap: 4db
5.nap: 4db
5.napot követően, kettő nap nem kell szedni, két napot szedni 4-4db-al.
kb. 3 hete szedem. de 3hónapja edzek, legalább heti 3 alkalommal 2-2,5órát. 97kg-ról indultam, és most 89 vagyok. A 3 hónap beinditott a fogyást, szálkásodást, de spiro rányomott sokat. Annyi energiát ad, pörgök tőle, hatékonyabb az edzés.
Szerintem kiváló. nekem bevált. Előtte egy hónapig szedtem a Reductilt. Iszonyu hatásos, 8kg lement egy hónap alatt, abba hagytam és 2kg jött vissza.
Azóta edzek.
5000 ből kb , 2-3 doboz a feketepiacon
patikában többet, de receptre kell kérni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!