Clenbuterol-t (spiropent) hogyan lehet beszerezni?
Sportolók használják, feketepiacon könnyen beszerezhető.
Ebből gondolom, hogy Te nem vagy sportoló....
Hogy szednéd, ha tudnál szerezni?
Mennyit?
Mikor?
1. szteroidosoktól
2. kikönyörgöd a patikustól
De ez nem így megy, hogy bekapkodsz belőle valamennyit és az lefogyaszt.
"Sportoló"
Az tudod mi?
Elmondom mire használják a Clenbuterolt:
Először is, hörgőtágító. A vér oxigénfelvevő képességét növelik vele.
Másodszor: a katabolikus stresszhormon, a kortizol szintjét csökkenti ill. hatásait kivédi. Így erő- és izom növekedést eredményezHET! (megfelelő étrend és kemény edzés mellett)
Harmadszor pedig thermogén, testhőmérséklet -emelő hatása van, ami a kalóriák (és nem csak a zsírok) fokozott elégetését eredményezi, ezáltal többlet-energiát biztosít a szervezet számára.
Általában a biztonságos dózisnál jóval többet szednek belőle, a szedési séma a kitűzött céltól függ.
Thermogén hatása pár nap alatt csökken, gyakorlatilag hozzászokik a szervezet.
Ezért nem hatásos, mint "zsírégető".
Diétázó sportolók inkább azért szedik, hogy a szénhidrátszegény étrend miatt lecsökkent energiaszintet kicsit megemelje, ezzel lehetővé téve az intenzív edzést, ezáltal a kalórialeadást.
Az egészben a kulcsszó az "edzés".
Gyorsan felejtsd el! Edzetlen embereknél halálos szívelégtelenséget okozhat, terápiás dózisban viszont teljesen hatástalan .
Sportolj, diétázz !
Miért gondolod, hogy gyógyszertől kell fogynod?
Mozgássérült vagy esetleg ?
(nem gúnyból kérdezem, nem tudhatom...)
Írd meg, hogy mi a problémád (lehet privátba is).
Meg hogy eddig mi az amit próbáltál és mi volt az eredmény...
Amúgy edző vagyok Budapesten, és tapasztalatból mondom, hogy olyan nincs, hogy valaki nem tud lefogyni.
Sőt, egyszerűbb, mint gondolnád. Csak néhány közkeletű butaságot kell elfelejteni, amik ezen a fórumon is terjednek.
Én BÁRKIT lefogyasztok, aki azt csinálja amit mondok, hiszen ezt tanultam, ez a munkám......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!