Fogyás a hasmenéstől?
A gyógyszereim miatt rengeteget híztam. 25-30 kiló. Rosszul vagyok magamtól, nem bírok tükörbe nézni. 1200 kalóriát ettem 1 hónapig, mellette sport, ch szegény diéta is volt már, kértem edző segítségét (kb ő is feladta már) Nem bírom tovább..
Hányni nem tudok, de már 2-3 napja a wct járom mert magában eszek olivaolajat, joghurtot, mást nem.(tudatosan, direkt). Hová fog ez vezetni?
Részben a családom nyomására, mindenki a túlsúllyal csesztet, még a párom is..
Azért az elviteles részt ne keverjük már pls..
Akkor sehol se vagy pincérnő.. tudod mi az? Tudod milyen az mikor 12 órában talpalsz és rohangálsz össze vissza?
Te pultos vagy nem pincérnő töl más a kettő... Ne keverd.
A napi 45 perc bicó lószar... Az az alap kalória égetésed...az nem mozgás .. akkor kb 4 órát gyalogolsz naponta mert kimész pisilni? Nem!
+ 2 órát kellene még biciklizned terepen! Nem csak jó időben!
Ezek tök jó kaják lennének ha... Ha normálisan vinnéd be.
Éhezteted a szervezeted ezért raktározza s ezért nem fogysz.
Milyen magad vagy, hány kiló?
Ilyen nincs amit te írsz...
Valahol kamuzol még...
szokásos, 30g zabkása, egy zöldalma. 1 csirkemell, ami kb 100g volt, mellé 200g párolt zöldség, szárazon 30g bulgur. És kb másfél liter gyenge, natur zöld teát ittam.
Ma kihagytam ezt az olivaolajos dolgot mert görcsölt a hasam.
Nyilván nem ugy tervezem hogy 2 hétig nem eszek semmit csak hashajtót.
Mivel egy éve dolgozom itt tudom milyen.. Figyelj, nem kell elhinni, nem fogok könyörögni hogy meggyőzzelek.
Szövegértés: 2x45 perc.
Vagy mit akarsz mennyit biciklizzek még? Megáll az eszem komolyan mondom.
Mi ez? Mert hogy segítség nem az fix..
Napi 2* 45 perc.. ez semmi, mert közben leállsz vele.
Én munka mellett 8-12 óra igenis 3 órát tekerek..
Mozogni kell és kész. Mit nem tudsz ezen felfogni?
Szarul eszel, szarul csinálod ennyi.
Ha nem tudod felfogni akkor nagyon sajnálom, kínlódjál , sajnáltasd magad , hisztizzél aztán nézzd h a párod egy jobb nővel megcsal. Ennyi
Te nem fogod fel. Keress másik diri.dokit meg irass fel másik xanaxot mert nem használ az se
Magasságot,kor súlyt még mindig nem írsz... Akkor milyen segítség kell?
Pl. Most is menj ki tekerni... Ennyi
Bolondok világa meg is érdemled
Nem érdekel hogy mennyit tekersz, nem vagyok rá kíváncsi.
Edző mondta hogy ezt egyem, nem, nem csinálom rosszul. Már leírtam hogy a gyóghyszer belassítja az anyagcserémet. Mivel tabletta nem fogok meghalni szivrohamban mert az a gyomorból szívódik fel, illetve a vékonybélben csak a kapszula és a cukorbevonatos gyógyszer szívódik fel, a vastagbélnek már nem az a feladata.
*dilidoki. Nem szedek xanaxot.
Biztos hogy nem fogom leírni, az előbb hülyézel le, + ilyen megnyilvánulásokkal te hol próbálsz meg segíteni?:D:D:D
Neked sincs jobb dolgod úgy látom.
A szívgyógyszer hogyan hízlal? És a többi?
Pajzsmirigyed rendben?
Agyalapi mirigyed?
Endós doki mit mond?
Tudod itt az baj h nem mész a saját egészséged után rendesen...
Milyen orvos mondta h ezt egyed? Háziorvos? Nem mindegy...
Edző már csak a pénzért sem " mondott volna le rólad" annyit húzott volna le rólad amit nem szégyell.
Ja én is indokolatlanul elájultam... Azt mondták stressz meg front... Kiderült beteg vagyok csak úgy 85* ájultam el addig míg kiderült teszek hozzá a 16. Orvos derítette ki... Mert a többi baxott rá...
Neked se ártana több orvost végig járni. Érdemes lenne magándoki mert az sztk lofaszt nem ér
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!