Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Itt valaki nagyon rákattant a...

Itt valaki nagyon rákattant a Reductilra! Gondolom a tájékoztatóban minden le van írva és tudtommal orvos írhatja fel! Miért nem olvassa el azt a papírt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 10:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%
Nem a munkájával játtszik,és nem vagyok hiú!A gynő ismer és segíteni akart,én meg egészséges akarok lenni,ezért szeretnék lefogyni.De azt tanácsolom,ne ítélkezz mások felett,mert senkinek nem ismered az életét.
2008. dec. 3. 10:27
 12/15 anonim válasza:
68%
Ezek szerint olyat szedsz amit nem irttak fel neked és félsz hogy bajjod lehet,nekem az orvos irtta és végig ellenörzésre jártam!Ezt nem szabad orvos nélkül szedni!!!
2008. dec. 3. 11:48
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Lehet,hogy igazad van,de nálunk fél nap mire bekerülünk az orvoshoz,a főnököm nem díjjazná.
2008. dec. 3. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Másnak is fél nap mire bejut az orvoshoz, ettől még ha valami nagyon kell, akkor megoldja. Nem viccből vannak vényköteles gyógyszerek. Majd ha valami bajod lesz tőle, akkor meg sírsz, hogy miért nem mondta senki. A "gynő" pedig igen is az állásával játszik, mert ha ezzel lebuktok, akkor őt eltilthatják a foglalkozásától. Engem nem izgatna, hogy a saját egészségeddel játszol, de a szegény patikusnőt sajnálom, mert ez eléggé rossz buli neki.
2008. dec. 3. 15:18
 15/15 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek a magánügye hogy honnan szerzi be a gyógyszerét. A patikus vállalta a felelősséget, aki pedig felírás nélkül szedi az is vállalja a felelősséget! Tartsuk tiszteletben egymást és a szabad jogok elvét.
2009. júl. 30. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!