Itt valaki nagyon rákattant a Reductilra! Gondolom a tájékoztatóban minden le van írva és tudtommal orvos írhatja fel! Miért nem olvassa el azt a papírt?
Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 10:19
1/15 anonim válasza:
Fáj neked,hogy ,,rákattantunk" a reductilra?Vmi segítség kell eleinte,hogy ne legyünk éhesek,te okoska.A tájékoztatót is eltudjuk olvasni,de a tapasztalatokból több tanácsot kaphatunk!?A kérdésem fontos része:ESTE NE LEGYEK ÉHES!Ezért nem mindegy mikor veszem be a tabl.
2/15 A kérdező kommentje:
Röhögni fogsz,nem fáj!Okoska sem vagyok!Ellenben viszont én is voltam extra molett és soha nem szedtem fogyiszereket,mégis lefogytam fél év alatt 32 kg-ot!Tapasztalat?Nem hiszem,hogy tapasztalt volna valaki hallucinációt,ekkora ökörséget még nem olvastam.Ha ennyire túlsúlyos vagy,hogy már ezt kell szedned,akkor ajánlom a teljes orvosi konzultációt!
2008. dec. 2. 11:39
3/15 anonim válasza:
Én nem írtam halucinációról.Olvasni se tudsz?Igenis okoska vagy,ha nem tudod megérteni ha másoknak tabl. segítség kell az éhségcsökkentéshez!Nem mindenki olyan ÜGYES,mint TE!!!Szállj le rólunk!
4/15 A kérdező kommentje:
A kutya sem foglalkozik veled "okoska" Te kötöttél bele rögtön a kérdésbe,ocsmánykodsz itt normális válasz helyett,inkább ne írj!
2008. dec. 2. 11:54
5/15 anonim válasza:
Elolvasni?:D Kis naív:) Az emberek arra vannak betanítva, hogy ne olvassanak, csinálják, mit a reklám, média, ismerős ismerősétől halottak, ezért tudják nekik eladni sok művackot. Ezalól persze kivétel a természettudományos képzettésgű, és a tajákozottab ember, mivel nekik kényszerből gondolkodniuk kell. De az átlag tdományos analfabéta, aki nem tudja mit művelnek vele, csak jóesetben publikus fórumokon rdeklődik, ahelyett, hogy felnyitna egy biokémia könyvet.
6/15 A kérdező kommentje:
Végre a kérdésre jött a válasz! :-)Miért pontoztátok le?
2008. dec. 2. 14:30
7/15 anonim válasza:
Én még sehol nem láttam a médiába a Reductilt reklámozni.A tájékoztatót igenis elolvassuk,de nem eléggé részletes.Pl.nincs beleírva az én kérdésem:ki tart-e estig a hatása ha reggel veszem be?Nekem nem orvos írta fel,recept nélkül kaptam a gytárba,a gynő ajánlotta a sok sz.r piaci bóvli helyett.Remélem elégedett vagy a válasszal?
8/15 A kérdező kommentje:
A Reductil vényköteles.Hogy csináltad?( nem kötekedni akarok)
2008. dec. 2. 14:59
9/15 anonim válasza:
Rendes a gyógyszerész nő,és tudja hogy szeretnék lefogyni.Felnőtt vagyok,bízik bennem.
10/15 anonim válasza:
A munkájával játszik a te hiúságod miatt. Komolyan mondom, ahol ilyen alakok dolgozhatnak, azt a gyógyszertárat be kéne zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!