Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Itt valaki nagyon rákattant a...

Itt valaki nagyon rákattant a Reductilra! Gondolom a tájékoztatóban minden le van írva és tudtommal orvos írhatja fel! Miért nem olvassa el azt a papírt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 10:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
Fáj neked,hogy ,,rákattantunk" a reductilra?Vmi segítség kell eleinte,hogy ne legyünk éhesek,te okoska.A tájékoztatót is eltudjuk olvasni,de a tapasztalatokból több tanácsot kaphatunk!?A kérdésem fontos része:ESTE NE LEGYEK ÉHES!Ezért nem mindegy mikor veszem be a tabl.
2008. dec. 2. 11:13
 2/15 A kérdező kommentje:
Röhögni fogsz,nem fáj!Okoska sem vagyok!Ellenben viszont én is voltam extra molett és soha nem szedtem fogyiszereket,mégis lefogytam fél év alatt 32 kg-ot!Tapasztalat?Nem hiszem,hogy tapasztalt volna valaki hallucinációt,ekkora ökörséget még nem olvastam.Ha ennyire túlsúlyos vagy,hogy már ezt kell szedned,akkor ajánlom a teljes orvosi konzultációt!
2008. dec. 2. 11:39
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
Én nem írtam halucinációról.Olvasni se tudsz?Igenis okoska vagy,ha nem tudod megérteni ha másoknak tabl. segítség kell az éhségcsökkentéshez!Nem mindenki olyan ÜGYES,mint TE!!!Szállj le rólunk!
2008. dec. 2. 11:45
 4/15 A kérdező kommentje:
A kutya sem foglalkozik veled "okoska" Te kötöttél bele rögtön a kérdésbe,ocsmánykodsz itt normális válasz helyett,inkább ne írj!
2008. dec. 2. 11:54
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Elolvasni?:D Kis naív:) Az emberek arra vannak betanítva, hogy ne olvassanak, csinálják, mit a reklám, média, ismerős ismerősétől halottak, ezért tudják nekik eladni sok művackot. Ezalól persze kivétel a természettudományos képzettésgű, és a tajákozottab ember, mivel nekik kényszerből gondolkodniuk kell. De az átlag tdományos analfabéta, aki nem tudja mit művelnek vele, csak jóesetben publikus fórumokon rdeklődik, ahelyett, hogy felnyitna egy biokémia könyvet.
2008. dec. 2. 13:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Végre a kérdésre jött a válasz! :-)Miért pontoztátok le?
2008. dec. 2. 14:30
 7/15 anonim ***** válasza:
35%
Én még sehol nem láttam a médiába a Reductilt reklámozni.A tájékoztatót igenis elolvassuk,de nem eléggé részletes.Pl.nincs beleírva az én kérdésem:ki tart-e estig a hatása ha reggel veszem be?Nekem nem orvos írta fel,recept nélkül kaptam a gytárba,a gynő ajánlotta a sok sz.r piaci bóvli helyett.Remélem elégedett vagy a válasszal?
2008. dec. 2. 14:43
 8/15 A kérdező kommentje:
A Reductil vényköteles.Hogy csináltad?( nem kötekedni akarok)
2008. dec. 2. 14:59
 9/15 anonim ***** válasza:
26%
Rendes a gyógyszerész nő,és tudja hogy szeretnék lefogyni.Felnőtt vagyok,bízik bennem.
2008. dec. 2. 16:24
 10/15 anonim ***** válasza:
62%
A munkájával játszik a te hiúságod miatt. Komolyan mondom, ahol ilyen alakok dolgozhatnak, azt a gyógyszertárat be kéne zárni.
2008. dec. 2. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!