Mi az a fogyasztó por, amit orvos ír fel receptre, és a patikában keverik ki? Állítólag nagyon erős csak indokolt esetben írják fel. Mik az összetevői?
A természetben csak pár növény van ami tényleg elveszi az éhség érzetet.A koka cserje,meg a hoodia kaktusz.
Szintetikusban már nagyobb a választék,de szerintem sima amfetamin származék lehet benne.
Általában a diétához nem értő,tájékozatlan,lusta és buta emberek folyamodnak ilyen módszerekhez.
A Rekviem egy álomért című film nagyszerűen bemutat egy ilyen gondolkodású nőt.
Intelligens egy ribi vagy, írtam 2 korrekt választ, amiben kifejtettem, hogy sportolj, erre kitöröltetted, de a moderátort sem értem, aki kitörölte...
Válasz:
Nincs csodaszer, mozogjál.
Én ismerek olyan szert, ami csökkenti az éhség érzetet, sőt olyat is, ami megnöveli a testhődet, ezáltal növeli az energiaszükségletét, de az egyik Mo-n nem kapható a másik pedig szteroid.
És, ha nem eszel normálisan, nem mozogsz, akkor ugyanúgy egy zsírkupac maradsz.
TÖRÖLTESD KI, LESZAROM, AZT AKAROM, HOGY ELOLVASD, MERT EZ NEKED SZÓL, ÉS HA TÖRÖLTETED, LEGALÁBB ELOLVASOD...
Nyugi ezentúl nem erőlködök veled, fölösleges.
1) Ja igen, és az első korrektül leírt mindent, de lepontoztad.
2) Ha az orvos kevertetheti ki, menj el orvoshoz.
Kedves leppurd!
1.Én nem töröltettem ki semmit,gondolom a moderátor is észrevette hogy abszolult nincs köze a válaszodnak a kérdéshez.
2.én is ismerek éhségérzet csökkentőt,ilyen például az Adipex retard.Sőt ismerem a testépítők által használt cuccokat is amikkel fogyást lehet elérni,pl clembuterol, spiro,vagy az L-thyroxin.Hidd el jobban ismerem őket mint Te.
3.Nagyon messze vagyok hála Isten a zsírdisznótol,vagy hogy fogalmaztál már nem emlékszem,csak valakivel erről beszégettünk,és kíváncsi voltam.
4.Ha a feltett kérdésre nem tudod a választ,miért kell beírkálnod?Talán mert élvezed hogy itt legalább valaki szóba áll veled?Elég szánalmas emberke lehetsz már megbocsáss.Ez a primitív megnyilvánulásodból is tisztán látszik,hogy egy számodra vad idegen embert leribizel.De hát nem vagyunk egy formák,ha te ebben éled ki magad,hát sok sikert.Te szerencsétlen:)
Leppurd, Tőled szeretném megkérdezni, biztosan tudni fogod a választ: ha nagyon gyorsan fogytam és a bőröm valamennyire megereszkedett (a hasamon), mi a helyes teendő? A másik kérdésem: ha hízom, először hasra jön fel, de jobban szeretném, ha inkább fenékre, combra kúszna fel... lehet valahogy befolyásolni? Köszi
A harmadik kérdésem: tudom, hogy nincs lokális fogyás, de hogyan lehetne inkább hasból fogyni?
26/N
A bőrrel sajnos sok mindent nem tudsz tenni, vannak rá krémek, stb, mellé sport... Esetleg, ha nagyon meg van ereszkedve, akkor plasztika.
Célzott zsírégetés nincs, ezáltal nem tudsz célzottan hízni sem, maximum annyiban befolyásolható (?), hogy mit eszel, de ezzel kapcsolatban cinikus vagyok. Elvileg fehér liszt, cukor az alma/körte alakot eredményez, de ebben nem hiszek.
Azt javaslom, hogy kezdj el komolyabban edzeni, esetleg járj le terembe első pár alkalommal akár személy edzővel is edzhetsz, ő tudni fogja, hogy milyen gyakorlatokra van szükséged, sajnos én látatlanban nem tudom megmondani.
A megereszkedéssel, petyhüdtséggel izmosodással tudsz harcolni, mivel, így lesz alatta kötőszövet (izom), ami "tartja".
Köszönöm (egyébként Norbi Fitness Kickbox dvd-jét és Réka Add önmagad has csípő felsőtest dvd-jét csinálom, már próbálok nem fogyasztani finomított répacukrot és finomlisztet, csak ugye hiába fogyok tovább, ha a bőröm nem lesz szép, a krémek pedig ... a hideg-meleg váltózuhany inkább látványos, csak azt hittem, van valami gyorsabb megoldás:) ).
Köszi még egyszer.
Gyorsabb sajnos nincs... Még szedhetsz esetleg testépítő vitaminokat, ha nem zavar, hogy 1000%-os néhol az RDA-hoz képest a bevitel. Segít diéta alatt, hogy megfelelő tápanyagot vigyél be, illetve hozzájárul az egészséged megőrzéséhez, regenerálódáshoz.
Én a norbi, rr és társai DVD-ket nem tartom annyira jónak, mert saját súlyos gyakorlatokat végzel, és nem kapsz speciáls terhelést, illetve magas ismétlésszámmal dolgozol. És az izomtömeg növelésének (izmosodás) egyik feltétele a kevés ismétléssel maximális izomfáradásig végzett edzés.
Ha a diétád végén jársz, és minden a helyén van, sport, minden egyéb, és teljesen egészséges vagy, akkor MHP Dren mehet az utolsó 4 hétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!