Szedhetem együtt a BioTechUSA Super Fat Burnert és Dr.Chen szűztea kapszulát?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 17:39
11/18 A kérdező kommentje:
Annyira utalom az ilyen hozzad hasonlo emberket akinek semmirol meg csak fingja sincs, csak altalanosit, es lenezi azokat az embereket akik ilyen termekekhez fordulnak. Olvass kicsiket utana, es utana merj barmit is kijelenteni, mert jo sok baromsagot hordtal ossze
2021. jan. 12. 22:32
12/18 A kérdező kommentje:
De tudod mit? Elfogadom, hogy nem hiszel ilyeneknek, ezzel nem csak te vagy egyedul. En sem hittem ezekben egyaltalan. De mindegy, en ebbe mar belefaradtam, nem fogok ilyen hulyesegen vitazni! Vitatkozhatunk itt napokig is akar, de nem fogunk dulore jutni, mert te magad en meg magam partolom. Legyen akkor neked igazad, legyen szep ested!!
2021. jan. 12. 22:37
13/18 anonim válasza:
Nem gyanus,hogy nem egy ember írta ezeket? 😁
14/18 A kérdező kommentje:
Ha nem mondod, ra se jovok, meg valami amibe bele szeretnel kotni? Annak szol amit irtam, aki eppen irt, ugyis tudja hogy neki szol
2021. jan. 12. 23:36
15/18 A kérdező kommentje:
De most oszinten, lehet akkor a mai vilagban normalisan feltenni egy kerdest es ertelmes valaszokra szamitani? Ti mindenbe csak belekotni tudtok, nem is a kerdesemre valaszoltok es barmit irok mindent cafoltok, semmi nem jo nektek.
2021. jan. 12. 23:39
16/18 A kérdező kommentje:
Ide sem jovok fel tobbet, nem szamitottam ennyi rosszindulatu emberre. Mar kerdezni sem lehet anelkul hogy betamadnanak pedig nem is ismernek.
2021. jan. 12. 23:41
17/18 anonim válasza:
Az ilyenek nem sokat érnek, bármennyire is szeretné sok ember. Ha belassult az anyagcseréd (amit amúgy hogyan, ha fogysz?), akkor inkább a rost tartalmazó ételek mennyiségét növeld. Én nagyon nehezen jártam nagyon sokáig nagy wc-re, a beleim teljesen kivoltak egy kezeletlen intolerancia miatt. A probiotikumok, és a rost segített. Szedek még a scitechtől egy enzim + rost kombót rásegítésnek. Az ilyen-olyan kapszulák, csodateák sose váltak be, maximum megfosattak, aztán mikor abbahagytam a szedésüket, újra kezdődött a probléma.
18/18 anonim válasza:
A kérdező szerint rosszindulatúak az emberek, de ő gyökerez le mást azért mert más a véleménye. Értem. :D Nem kell ide többet feljönni, ha nem tudod feldolgozni a vélemény jogát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!