Turbó diéta étkezés helyettesítő porral mennyit lehet fogyni 3 hónap alatt?
Én augusztustól iszom.
5 hónap alatt le ment 38 kg.
Persze edzek is mellette, valamint a kalória defficittel is számolok.
Elején nehéz volt, mert. le kellett mondanom kb mindenről amit szerettem.
Aki nem próbálta az szeptikus,igen. Én az az voltam vele. Fogytam tőle, különbőző programok vannak. Igen, nem sportoltam külön mellette de aki nem él velem, fingja sincs semmiről az a saját magan ügye. Januártól újból elkezdem, 14 napos 30 napos programmal felváltva, és nem nem fogok mellette külön sportolni igy is,ugyis meg van a mozgasom.
Aki ennyire szeotikus lehet csatlakozni a megfelelő hivatalos csoportokba
A TB por, semmi más mint vitaminok, ásványi anyagok, fehèrje,és makro anyagok egyvelege. 1 adag kb 300 kalória. Ha napi 4 adagot iszik is belőle az ember, az 1200 kcl. Ehhez viszont kevesebbet is eszel, javarészt a placebót miatt. Hiszen benned van a tudat, hogy te most diétázol. Tehát akárhogy is számolok, kb 2000 kcl-re kösz ki egy nap. Egyéb függő, hogy kinek mennyi kalória kell egy nap a testtömeg fenntartásához.
Ami tény, hogy nem a TB por miatt fogysz, hanem a kalória deficit miatt. Ha sportolsz, ha nem, haza kevesebb kalóriát viszel be mint amit a szervert kíván, fogyni fogsz. A szervezet azonnal a zsír készlethez nyúl. Ha mellé még sportolsz, vagy kardiózol ( pl séta, vagy futás ) akkor gyorsabban.
A TB por csupán egy étvágy csökkentő multivitamin.
Utolsó.
BMI kalkulátorban nézd meg mennyi kalória kell a súlyod fentartásához.
Étkezz úgy, hogy a szervezeted kalóriadeficitben legyen.
Szedj vitaminokat, ásványi anyagokat. ( pl erre jó a turbó diéta, de más is jó )
Ha mozogsz ha nem, ha tartod a kcl deffet 100%, hogy fogyni fogysz.
Éhes leszel e? Igen.
Le kell e mondani sok mindenről? Igen.
Bár slamposnak tűnik, de idéznék egy fimből.
" Áldozat nélkül nincs győzelem "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!