Iszok egy fogyasztó teát. Lehet belőle problémám?
Már egy jó ideje iszom, általában két hétig, mahd tartok par nap szünetet. Igen ám, de feltűnt, hogy abban a pár napban alig, vagy egyáltalán nincs székletem. Amint elkezdem újra inni, megindul. Lehet ebből probléma?
Mellette diétázok, sok rostos gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok, sportoltam is, de sajnos a jelenlegi korlátozások miatt egy darabig nem tudok eljárni órákra, így itthon próbálom behozni.
Fogyasztó tea nem létezik. Fogyást segítő, talán, de az se fog működni megfelelő életmód nélkül.
Amúgy ha ennyire akarsz csoda teát inni, akkor kérlek vegyél külön zöld teát és abba rakj ginsenget vagy gyömbért, vagy bármit, csak ne támogasd ezeket a kuruzslókat. Plusz amit te csinálsz, arról tudod 100 százalékban, hogy mi van benne.
Hagyd abba a fogyi tea fogyasztását, és inkább vegyél emésztést segítő kiegészítőt (enzimek, plusz rostok), illetve probiotikumot. A hashajtó teák hazavágják a bélflórát, rontják a vitaminok, tápanyagok felszívódását, emiatt kontraproduktívak egy idő után, és komoly emésztési panaszokhoz vezetnek.
Én a scitech emésztés segítőjét szedem most, egy kiadós probiotikum kúra után, és hosszú idő óta teljesen normális a székelésem (nekem betegség miatt ment tönkre teljesen az emésztésem - diagnosztizálatlan ételintolerancia miatt). De más gyártóknak is vannak hasonló termékeik, összetételt érdemes nézni, de eddig, ahogy én utánalestem, mind teljesen rendben van, úgyhogy egyéni preferencia, és pénztárca dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!