Ha valakit belelönek a vízbe (folyó, pocsolya, bármi) és elázik a telefonja (tönkremegy), akkor azt ugyanúgy nem érdekli a szolgáltató aki a garanciát adta mintha más, garancián túli problémával menne be a fogyasztó?
Az élet már csak ilyen kegyetlen.
Itt ezen a gyakori oldalon is megtehetik sokan, hogy ki akarják dumálni magukat, de valóság néha pofán vág.
te hol élsz?
veszek tőled egy autót, 1 év múlva belém tolatnak, akkor te neked kéne állni a javítást?
Ha valakit belelőnek a vizbe a legkisebb gondja a telefonja lesz, már ha túléli a lővést..
(na ezért kell helyesen írni, és fogalmazni, mert nagyon nem nindegy hogy lőnek, vagy löknek)
nekem kicsit humorosabb sztori volt.
fogorvosnál a fogdoki lánya volt az asszisztens, tanulta a szakmát.
Első napja volt és nemkicsit izgult, úgyhogy a nyálszívó tömlőjével az egész pohár öblítővizet beledöntötte az ölembe.
Na ilyenkor ki a hibás ha elázik a telefon?
Nem ázott el, mert azonnal kivettem a telefont, de céges nyomógombos butatelcsi, szóval gond is lehetett volna belőle.
a kék farmeremen a tökömtől a térdemig lett egy sötét folt :D
A doki annyira röhögött potyogtak a könnyei, mert mondtam neki, hogy az összes páciens elszalad ha meglátják, hogy ennyire összehugyoztam magam a kezelés alatt :DDDDD
"ELNÉZÉST! BeleLÖKNEK"
Teljesen mindegy.
Ha egy kiló kenyeret veszel és azzal löknek a vízbe, azt se cserélik ki neked.
Nem garanciális ügy.
Azon kell leverni, aki belelökte a vízbe, és aki miatt tönkrement a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!