Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Egészségi okból fogynom...

Egészségi okból fogynom kellene. Melyik fogyókúrát javasoljátok?! ECOSLIMET vagy a REGENORt?! De még nem döntöttem.

Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 08:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

@10

Nem lehet, hogy összetéveszted valami mással ?

Én napi szinten Reg-enorozókkal foglalkozok évek óta, de ilyet még nem hallottam. Olyan valóban hallottam, hogy megterhelte az epéjét valakinek, mert a Reg-enor az epetermelést serkenti. De olyan soha nem hallottam, hogy valakinek tönkretette a gyomrát egy életre. Nincs is benne olyan összetevő, ami ezt eredményezhetné.

2020. nov. 4. 13:14
 12/16 anonim válasza:
Szia!5 embert ismerek aki regenorozott.Brutál lefogytak...de!..az 5-ből kettő tartja a súlyát,a többi 3 visszahízta sőt még többet szedett fel mint amennyi volt.Szóval ha utána nem figyelsz oda felesleges nekiállni.Én most fogom kezdeni a regenort,csak még a folyadékra várok.A másikat nem ismerem.
2020. nov. 4. 16:45
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

@12

Egyetértek, aki a kúra után nem figyel oda, az ugyanúgy vissza fog hízni. Szerintem nem is létezik olyan csodaszer, ami el tudja azt érni, hogy a kúra után ne hízzon vissza valaki, ha visszatér a régi életmódjához.

Általában azok szoktak visszahízni, akik a Reg-enor kúrát fogyókúraként fogják fel és alig várják, hogy vége legyen.

2020. nov. 4. 17:04
 14/16 Moon_Walker ***** válasza:
100%
én a kevesebb evést javaslom.
2020. nov. 6. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Felejts el mindenféle kúrát. Pénzlehúzás. Ha csak kicsit vagy túlsúlyos, akkor kevesebb kaja, több mozgás. Ha kórósan túlsúlyos vagy, akkor irány az orvos. De az orvos sem tud csodát tenni, bármit tanácsol, azt tartsd be, de mellette erős, fárasztó mozgás, mozgás, mozgás.... Semmi más nem segít!

Csak hogy fogalmad legyen, milyen kemény mozgás az egyetlen ami segíthet: 1 mignon vagy annak megfelelő kalória = 10 kilométer futás vagy erőltetett gyaloglás!

2020. nov. 7. 20:45
 16/16 atesz763 válasza:
Azt hogy kevesebbet eszel és többet futsz. Ha több kalóriát égetsz el mint viszel be akkor egy idő után kénytelen lesz a tested fogyni. Ennyi az egész
2020. nov. 8. 17:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!