Ha olyan hiper-szuper ez a keto light ahogy írják, akkor miért nem mindenki ezt használja fogyásra?
Elvileg csak természetes anyagokból van, tehát nem káros a szervezetre, fogyás után megmarad a testsúly, nem nő vissza, és nagyon rövid idő alatt rengeteg kilót le lehet adni vele. A kommentekben is nagyon istenítik, annyira hogy az már gyanús.
Tényleg ennyire jó, vagy ez is csak egy átverés a sok közül?
Kamu ez is mint minden más ilyen hirdetés
Már ott elbukik, hogy az első képeken látható pár nem magyar.A súlya a mérlegen nem kg-ban van, ha jól látom, nálunk úgy mérné. A képen látható csaj a 169 centijéhez nem 118 kg, az "hótziher". Én voltam a 168-as magasságomhoz 112 kg, de nem voltam ekkora debella. Az a nő legalább 150 kg.
Kamu az egész.
A ketogén diéta igen hatásos lehet sok ember számára. Én is valami hasonlóval foglalkozok, szép eredményeket láttam már.
Erről a keto light dologról még nem hallottam, de van pár igen furcsa dolog, ami felkeltette a gyanakvásomat:
-ha rákeresel a képekre az interneten, akkor sok más helyen is megjelennek, különböző névvel, településsel, történettel.
-ekkora mértékű fogyásokról ilyen gyorsan még soha nem hallottam.
-szerintem nem létezik a világon olyan csodaszer, ami képes elérni azt, hogy a kúra végeztével ugyanazt az életvitelt folytatva (csokit kólával zabálva), ne jönnének vissza a kilók.
"Elvileg csak természetes anyagokból van, tehát nem káros a szervezetre, fogyás után megmarad a testsúly, nem nő vissza, és nagyon rövid idő alatt rengeteg kilót le lehet adni vele"
Ezek általánosító semmit nem mondó szavak. Minden magas fehérjét tartalmazó diétára ugyan ezt el lehet mondani.
A ketogén diétát epilepsziásoknak találták ki, akiknek rengeteget segített, majd később rá jöttek, hogy fogyáshoz is jó diéta lehetne.
Szerintem azért nem elterjedt, mert kevesen akarnak olyan sok állati eredetű húst és zsírt enni, amivel egyszerűen lehetne követni a diétát.
Meg személy szerint én jól érzem magamat egy magas szénhidrátos diétán. Úgy fogyok hogy szinte észre sem veszem és maximálisan ugyan annyi energiám van mint előtte.
A ketogén diéta nagyon menő, de sok más is. Ez nem egy csodaszer, de ha érdekel érdemes kipróbálni.
Viszont itt sem a ketogén diéta miatt fogsz fogyni ... hanem a kalória deficittől...
A nő 485lb, vagyis 220kg, magasságot nem tudok.
Lexi nem Noémi, nem Jánossal jött össze, nagy valószínűséggel nem is tudja, hol van Magyarország.
Egy portól nem fogsz ketózisba kerülni.
Az egész a nem akarok változtatni semmin, de fogyni akar típusú emberek lehúzására jött létre.
És igen, a természetes anyagok, mint a gyilkos galóca, ázsiai óriás lódarázs, penész, kúpcsiga, a halál kicsi almája stb., nem károsak a szervezetre, csak valahogy megdöglik tőle az ember.
Ugyanez a mese lengyelül:
A kommentek is ugyanazok :-) Vagy talán véletlenül az összes kommentelő lengyel-magyar kettős állampolgár, és pont mind bekommenteltek a lengyel meg a magyar oldalra is? Ja de közben el is költöztek, pár perc alatt.
Kamu az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!