Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan tudnék fogyni pár kilót?

Hogyan tudnék fogyni pár kilót?

Figyelt kérdés

Na az a helyzet, hogy 173 cm vagyok és 67kg. Ez sok. Év elején 63kg voltam, kb ide szeretnék visszafogyni! Az a probléma, hogy nem sok időm van tornázni, szóval az evést kellene visszafogni. És előjöttek a kis husik/hurkák:P a hasamnál. Hogyan tudnék fogyni? Légyszi adjatok ötleteket és azt is mondjátok meg, hogy mennyi idő alatt sikerülne?

18éves lány vagyok

2008. nov. 26. 19:20
1 2
 1/11 yuda ***** válasza:

Nem vagy túlsúlyos! Nyugodtan nézz meg pár ideális testsúly kiszámolást-legalább megnyugszol.

Amennyiben tenni akarsz az alakodért,kezdj el valami mozgásos tevékenységet,egyedül, vagy társaságban!

2008. nov. 26. 19:40
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Lehet, hogy nem vagyok, de szeretnék megint 63kg körül lenni:(

A tanulás mellett nem sok időm van tornázgatni, tanulás után meg inkább pihennék. De azért ha van olyan torna, ami hatna rövid idő alatt, akkor naponta fél órát ellennék vele, vagy hetente x időt.

2008. nov. 26. 19:43
 3/11 anonim válasza:
100%
Szerintem ha kevés időd van a mozgásra, akkor próbálj meg kevesebb cukrot és szénhidrátot enni. Lefekvés előtt 3 órával már ne egyél. Ez sokaknak be szokott jönni.
2008. nov. 27. 00:03
 4/11 anonim ***** válasza:
nagyon kivancsi vagyok hogy nezel ki,mert enis 173cm vagyok 70 kg es nem vagyok kover.mondjuk 5 kg en is le szeretnek adni ,de mindenki azt mondja hogy ne fogyak tobbet mert igy jo.en 24 eves vagyok.nem tudnal rakni fel kepet rolad?En is teszek ha akarod.Allitolag nem csak a kg szamitanak hanem csontozattol is fugg hogy ki hogy nez ki 7o kg mal.
2008. dec. 3. 14:39
 5/11 A kérdező kommentje:

Szia! Az a probléma, hogy nem látszik meg rajtam... De töltök fel képet! Egyébként nem vagyok p!csa, ha annak tünnék a képen :P

[link]

És az a baj, hogy aki meglátja a képet, egyből mondja, hogy jaj, nehogy fogyjak már, így is vékony vagyok, pedig nem! A kép csal!!!! És nem vagyok olyan p!cs@, aki tök vékony, és azt mondja, hogy kövér, mert tudom, h nem vagyok kövér, csak pár kilót leadnék szivesen, persze nem akarok anorexiás, meg tök vékony lenni. Azt sem bírnám ki, hogy ne egyek egy napig semmit :D

2008. dec. 18. 22:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Te is mutathatsz képet, előző válaszoló! :)
2008. dec. 18. 22:17
 7/11 yuda ***** válasza:

Első válaszadó vagyok:

most,látva a képed,-nem is tudtam,milyen jó csajok vannak egy-egy kérdés mögött :D

szerintem csak önbizalomra van szükséged,fogyásra nem-kicsit lehet,ha tornászol,akkor máris feszesebb lesz az izomzatod,de legtöbben így is írigyelnek...és egyébként meg nem helyes,ha világsztár manökenekre akar valaki elve hasonlítani,mert a föld népességének 99,99%-a nem olyan.

2008. dec. 19. 08:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Szia! :) Köszi a bókot :$ és a válaszodat is! :)

Nem akarok én hasonlítani semmilyen világsztárra, mert szerintem sem helyes, csak ahogy írtam, szivesen leadnék pár kilót, ami persze nem több 5kg-nál :P De a tornázás tényleg jó dolog, majd 2009-től elkezdem...:P Karácsony előtt semmiképpen:D

2008. dec. 19. 15:53
 9/11 anonim válasza:
A leghatásosabb fogyási módszer az, ha egyáltalán nem eszel kenyeret,péksüteményeket (helyette pl. abonettkenyeret) És egyáltalán ne egyél cukrot,helyette használj édesítőt. Meg ha néha van időd,akkor menj futni. én így fogytam két hét alatt 3kg-ot.
2009. jún. 13. 13:02
 10/11 A kérdező kommentje:
hű, köszönöm! ezt a kérdést jó régen írtam ki... azóta 59 kg lettem :D de ennél lejjebb sehogy sem tudok menni:S
2009. jún. 13. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!