Fogyás segítő szereket ajánlanátok?
Március óta kezdtem fogyózni, elhagytam a szénhidrátot, cukrot is csak a kávémba 2t teszek mert édesítővel nem bírom meginni.
Járok eddzeni heti 2-3 alkalommal (futás, szobabicikli, lépcsőzés)
Ez idő alatt a hátsóm lejjebb ment talán picit a hasam is de már egy ideje megállt a tudomány. Hiába csökkentettem méginkább az ételt és növeltem a folyadékot nem mozdul ráadásul a mérleg sem mutat kevesebbet mint mikor elkezdtem.
Voltam a legelején (más okból) vérvételen: májfunkció zavar, enyhén magas volt a triglicerid értékem...
Májra kúráztam egy máriatövist de nem tűnt fel, hogy használ mondjuk az se tűnt fel, hogy nem jó a májfunkcióm.
Szóval vérkép alapján nem indokolt az, hogy 160hoz 80kgos legyek de mégis.
Valamit tudnátok ajánlani ami kicsit felpörgetné a centik/kilók lecsökkentését?
Koszi a gyors valaszt. Cukrot azt neztek amit alapbol kimutat a verkep nem volt eltero.
Alkoholt nagyon ritkan fogyasztok ha havi 1 sort mondanek akkor tuloznek is... Zsiros hat porkolteket nem eszek, diszno hust nem eszek, szalonnat ugyszint utalom...
Igazabol amit megeszek az 2-3 fajta leves: tojasos, hus leves abbol is a leve meg a repa, meg a paradicsom leves...
Illetve fozelekes vagyok inkabb.
Hus gyanant a csirke hus, melle combja de csak rantva. Sult hust nem szeretem...
Krumplit is max a porosat krumplipurenek annak nem sok koze van a krumplihoz.
Napi etkezesem: koran evo vagyok 10fele ket merokanal leves ugyanannyi fozelek vagy ha csirke hus akkor egy comb ket kanal rizs vagy krumplipure, mellet mindig elvagom tehat kb 3-4centis szelet.
Vacsizni nem szoktam nehanapjan 4ora fele iszom egy turmixot.
Edes szaju igazabol nem vagyok szoval semmi csoki vagy suti. Chipsfeleket megint csak nem szeretem.
Mozgas: kondi heti 2-3 alkalommal 2 ora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!