Hogyan fogyjak le a táborra?
Kórban 28-nak a fele vagyok :)
Fiu
183cm és 79 kg
Nagyon rossz a genetikám ezért a hosszú edzések sosem válnak be nálam
Azért szeretném megvenni a biotech usa Super Fat Burner-t amit edzés és diéta mellé szednék
De mik ennek a hátrányai?
Káros ez a tabletta?
Esetleg nekem valami más tabletta ami jobb ennél?
Kór? Milyen betegséged van?
Mit sportolsz?
Testzsírszázalékod mennyi?
A tabletták hosszú távon sosem segítenek meg senkit.
Ezek általában csak azt érik el, hogy felrobbantsd a wc-t, aminek következtében vizet veszít a szervezet. Ez persze a mérlegen látszódik, de a vizet pótolni kell, így gyorsan visszaszeded az egészet.
Minden ilyen tabletta felesleges pénz kidobás.
A legtöbb ilyen tabletta összetétele homály és nem tudod pontosan mit viszel be a szervezetbe.
183 centihez a 79 kiló pont ideális minek akarsz fogyni?
Tablettáktól meg úgyse fogsz lefogyni,diétáznod kellene de ekkora magassághoz ekkora testsúllyal felesleges
Köszönöm a válaszokat.
Elnézést a kórt életkorra értettem
21% a testzsír
25 a bmi
De higyjétek el hogy, ha ideális is a súly akkor is nagyon zsíros vagyok
21% testzsír az, ahol már kezdenek látszani az izmok.
A bmi 21, nem 25
Amúgy 14 évesen ez s testtömeg az kívánatos felső határán van.
Ez alapján valóban nem ártana fogynod 5-6 kg ot, de azt utána vissza is kell építened izomból!
Legegyszerűbb lenne, ha elkezdenél futni (Heti 3x5 km, ha futba eleinte nem megy, akkor végigsétálod) és beiktatni súlyzós edzést (Heti 2-3x 45 perc - 2x1kgos kézi súlyzó, magas ismétlésszám, gugolásokkal, hasizomgyakorlatokkal)
Nasikat és az üdítőket hanyagold! Semmi extra diéta nem kell, tabletta meg pláne nem.
3-4 hét alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!